Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

JEGER Bar © Steam

314 pregleda · 21 odgovor · otvorena 27.08.2010. u 15:42

I neko od clanova foruma na PM da mi posalje gdje je dozvoljeno reklamirat STEAM servere...

Hvala!:r
GL Sa serverom. Mozda uđem nekad..
GL

P.S. 32 slota je najveca glupost.
neO je napisao/la:
GL

P.S. 32 slota je najveca glupost.
sto,cemu razlog ?
la_martina je napisao/la:
sto,cemu razlog ?
Guzva na serveru, bolje da su 2 publica po 18 slotova il recimo jedan 24 slota, al 32 slota je previse.
To je bar moje misljenje.
Uglavnom kako god gl sa serverom/ima
neO je napisao/la:
Guzva na serveru, bolje da su 2 publica po 18 slotova il recimo jedan 24 slota, al 32 slota je previse.
To je bar moje misljenje.
Uglavnom kako god gl sa serverom/ima
upravo tako, slazem se. Stavi 2 po 18 to bi ti bilo najbolje ili po 24 maximum ;)
ok,al je problem sto nema puno kod nas steam igraca,... barem ja tako mislim,... 
la_martina je napisao/la:
ok,al je problem sto nema puno kod nas steam igraca,... barem ja tako mislim,...
Ja mislim da bi se trebalo prebacit da se moze ući preko patcha v42 jer 60 % raje ima taj cs on je kao steam ne mozes ukljuciti cheat itd.. sve ko na steamu.
ovako imao sam prije steam et igrao bi ti sad da imam volim servere koji imaju malo slotova i moje misljenje ti je da nemjenjas na vise slotova ja sam igrao na ns serverima po 4-5 servera su imali po 18 slotova prava spica nemzes nikad uci  jedva udjes et....cao
Šta ne možeš uključiti?
Ukucaj na google download cheat cs 1.6 izbaci ti 19310930139013091093190 rezultata i od njih 90% radi na vac2 
Nije steam kao što je bio.
Moš ukljuciti cheat , ja sam testao !
Nasao sam cheat ukljucio malo se izigro i obriso :-*:-* :D
server je uredu , samo ti treba dobra administracija , jer losom administracijom tijeras igrace samo na to pripazi paznju ...i uvedi standarna pravila da se postuje map cycle , da nema nacionalizma itd ;) server je ok !
nyonyo je napisao/la:
Šta ne možeš uključiti?
Ukucaj na google download cheat cs 1.6 izbaci ti 19310930139013091093190 rezultata i od njih 90% radi na vac2
Nije steam kao što je bio.
Zna nyonyo ja i nyonyo palili cheatove kad smo igrali 2 on 2 jucer navecer majke mi

Prnes mi na ku**c ne citiraj !? HAHAHHA
blazze je napisao/la:
Zna nyonyo ja i nyonyo palili cheatove kad smo igrali 2 on 2 jucer navecer majke mi

Prnes mi na ku**c ne citiraj !? HAHAHHA
Ovo je čista istina, broj čitera od prošlo ljeto do ovoga se utrostručio, i sve je više likova što koriste čit, a ne smiju otići na lan izvan svog grada.
Postali smo kao Njemci retardirani

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.