Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Computer otvaranje C i D diska

70 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.08.2010. u 02:25

Znaci stvar je u tome da kad otvorim My Computer , double click na local disk C ili D nebitno , otvara mi kojim programom zelim da otvorim naravno nema programa da otvoris folder lol :D tako da stalno moram desni click explore nije mi mrsko al eto ako zna neko rijesenje lijepo bi bilo da mi kaze ! :)
To su ti zakljucani sihiri. Odnesi to kod hodze koji sihire radi!

@topic

Imao sam isti problem. Nakon par dana samo se popravilo. Pricekaj i ti tako! Ili uradi sledece:

1. Open Start >> Run and type regsvr32 /i shell32.dll
2. press ok
3. DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded

IZVOR:http://en.kioskea.net/forum/affich-17978-open-with-appears-when-i-click-c-d-e-d
Ja cekam vec 2 mj :D ako bi formatirao D disk onda bi moglo znam 100% jer kad sam formatirao radilo i onda sam vratio fileove na njega i ponovo isto :D
MorgaN je napisao/la:
To su ti zakljucani sihiri. Odnesi to kod hodze koji sihire radi!:D

@topic

Imao sam isti problem. Nakon par dana samo se popravilo. Pricekaj i ti tako! Ili uradi sledece:

1. Open Start >> Run and type regsvr32 /i shell32.dll
2. press ok
3. DllRegisterServer and DllInstall in shell32.dll succeeded

IZVOR:http://en.kioskea.net/forum/affich-17978-open-with-appears-when-i-click-c-d-e-d
Ne moze pokusao sam ! isto sve mi izbaci kao sto kazes al kad double klick ista stvar !
Aj probaj ovako

Opcija 1

Otvori my comp.. idi na tools/options/view.../ show hiden files ispod toga imas hide protected system files (tako nesto) to iskljuci, idi na ok.

Nakon toga otvori "D" disk sa desnim klikom pa explore... Nadji file autorun.inf i obrisi ga i takodje obrisi svaki faj sa .EXE i .COM itd...

Isto to mozes da uradis na "C" disku... ALI PAZI NA "C" DISKU MORAS DA PAZIS STA BRISES... AKO NE ZNAS STA JE STA OBRISI SAMO autorun.inf.

Opcija 2 (posto nekada nemozes da prikazes hiden files)

Otvori Nero program idi kao da ces da snimis data cd... idi na "D" disk, i videces autorun.inf obrisi ga... isto tako i za "C"

Pozz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.