Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC]RAZOR_7

146 pregleda · 14 odgovora · otvorena 25.08.2010. u 20:56

Evo da stavim neki svoj rad znam da nisu bas nesto pocetnik sam i prvi put stavljam ovakvu temu ali voleo bi dami date neki savet i tako sta da dodam sta da oduzmem.

Eto molimvas nemojte spamat pocetnik sam;)

Još se mora učiti xD

edit:
Pokušaj ubaciti više boja, ovako je monotone. Na jednom radu je samo crno, na jednom samo bijelo itd.
Znam da se treba jos uciti ali moze li neki savet koristan i tako to:)
RAZOR_7 je napisao/la:
Znam da se treba jos uciti ali moze li neki savet koristan i tako to
moze nemoj postavljat svaki rad koji uradis ... ove si radove radio po tutorijalu koliko ja znam ... al nea to veze... citaj i dalje tutorijale , radi redovito po nekim tutorijalima , na dan bar 2-3 rada uradit pomocu nekog tutorijala onda za mjesec ili 2 dodji i postavi neki rad... al rad koji ces ti uradit sam , ne rad pomocu nekog tutorijala
browNe je napisao/la:

Losi radovi :-X
Aj ne seri, mrzim te umišljene kao ti koji misle da su puno bolji, pa početnik je je***u.

nemojte momku samo losi radovi..rekao je i sam da mu date neke savjete..pa pomozimo mu da nauci..evo ti savjet..probaj malo gledat na youtubeu tutorijale i odma radit to u PS-u
radovi su ono bas pocetnicki,da se primjetiti..ali samo vjezba i vjezba :-X

LOW !
Neću govoriti LOW, bot, debil ili tako nešto. Momak je početnik, ne morate odmah "srat" na njegove radove.

Mislim, da još moraš truda da uložiš, još mnogo tutoriala pročitat'.

Sjecam se jos.Onog rada divintus.kad sam radio liku logo i moj jaran KenWooD mu je uradio ova.Lakse receno Razor_7 ripper molim admna da ga kazne
ocjena .

Ako ovako nastavis davacu ti po pola zvijezdice
Kao da si u paintu radio a ne u PS-u

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.