Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Steam

149 pregleda · 17 odgovora · otvorena 24.08.2010. u 17:50

Moze li mi neko objasniti sta je steam i za sto sluzi steam mozda i ja kupim :)
http://en.wikipedia.org/wiki/Steam_%28content_delivery%29
masssiv je napisao/la:
http://en.wikipedia.org/wiki/Steam_%28content_delivery%29
ak on ovo razumije na engleskom i ja razumijem ciganski
Samke4zr4il je napisao/la:
ja neznam ni rijec engleskog, daj na bosanskom :)
-1 :)
titaN_ je napisao/la:
ak on ovo razumije na engleskom i ja razumijem ciganski
danas si ne pismen ako ne znas engleski :/ a ovaj je bas nepismen al za sve ostalo tu je http://translate.google.com/

masssiv je napisao/la:
danas si ne pismen ako ne znas engleski :/ a ovaj je bas nepismen al za sve ostalo tu je http://translate.google.com/

I ja sam ne pismen!!!
Prvo pravilo foruma glavi : 1. Ako nemaš šta pametno za reći, ne provaljuj se. covjeka interesuje sta konkretno u igri mu " pomaze steam " ako znate pomozite mu ja mislim da 80 % cs igraca zeli da nabavi steam , a nema pojma sta je !
Steam je klijent koji ti dopusta da preko njega kupis neku igru, ili je downloadas sa interneta ako je besplatna.

Kada tu igru kupis/downloadas, ona zauvijek ostaje na tvom steam accountu te je kada god pozelis mozes redownloadati.

Sam klijent je besplatan i mozes ga pronaci na steampowered.com stranici. Dakle, kada kreiras account, logiras se na klijent, prebacis novac putem kreditne kartice ili paypal-a te tako kupis igru koju zelis, zatim je preuzmes sa interneta i igras.

Cijene igara takodjer mozes pronaci na Steampowered.com stranici(Shop).

Sto se tice igranja online/offline, mozes igrati kako god pozelis, zavisi sta od toga igra dopusta. Znaci zavisi da li ta igra podrzava single/multi-player.
electr0 je napisao/la:
Steam je klijent koji ti dopusta da preko njega kupis neku igru, ili je downloadas sa interneta ako je besplatna.

Kada tu igru kupis/downloadas, ona zauvijek ostaje na tvom steam accountu te je kada god pozelis mozes redownloadati.

Sam klijent je besplatan i mozes ga pronaci na steampowered.com stranici. Dakle, kada kreiras account, logiras se na klijent, prebacis novac putem kreditne kartice ili paypal-a te tako kupis igru koju zelis, zatim je preuzmes sa interneta i igras.

Sto se tice igranja online/offline, mozes igrati kako god pozelis, zavisi sta od toga igra dopusta. Znaci zavisi da li ta igra podrzava single/multi-player.
omg
electr0 je napisao/la:

Jednostavno sluzi za igranje originalnih igrica preko neta, normalno koje se placaju tj. kupujes ih na svoj acc preko steampowreda
Ovako ..
Steam ti je original verzija cs 1.6, drugačiji su modeli nego na nonsteamu, a što se pucanja tiče - ne postoji stvar ( sem cheata ) koja će ti poboljšati skill, i to zapamtite.
Koristi se iz više razloga, kao što su :

dosta manje cheatera
sillent run ima drugačiji zvuk.

te još prednosti koje dobiješ prelaskom sa piratske igrice na original igricu.

Svi online mixevi idu preko njega, od eplaya do gathera, sve jače lige se igraju preko tog 48 protokola - steama, a ne 47 protkola - NonSteama, esl ladderi itd itd

Košta od 5 do 7 eura, ako fino nađeš, a do 10 eura možeš naći gdje hoćeš. Imaš uzeti kod mysterya ( mys.ba, kontakt pa vidi ) steamove

Igra sa steam pr. Cs 1.6 Puno preciznije pucanje nego inace , Ako si dobar igrac tesko ces Dobiti ban sa servera jer admin cim vidi da imas steam , Znace da si dobar igrac normalno , Ali nije izuzetak i na steam moze cheat , ali ne pokusavaj bolje jer ima vac , Ako te banuje sa steama pozdravi se sa tim accountom , Et tako ,
Ako oces da kupis steam javi se ovom momku on ti sve objasni
53m1r , Steam kanter ti je kanter gdje nema citera uglavnom Et Tako GL HF ^^
FuNnY_pr0 je napisao/la:
Ovako ..
Steam ti je original verzija cs 1.6, drugačiji su modeli nego na nonsteamu, a što se pucanja tiče - ne postoji stvar ( sem cheata ) koja će ti poboljšati skill, i to zapamtite.

dosta manje cheatera

Svi online mixevi idu preko njega, od eplaya do gathera, sve jače lige se igraju preko tog 48 protokola - steama, a ne 47 protkola - NonSteama, esl ladderi itd itd

Košta od 5 do 7 eura, ako fino nađeš, a do 10 eura možeš naći gdje hoćeš. Imaš uzeti kod mysterya ( mys.ba, kontakt pa vidi ) steamove

Igra sa steam pr. Cs 1.6 Puno preciznije pucanje nego inace , Ako si dobar igrac tesko ces Dobiti ban sa servera jer admin cim vidi da imas steam , Znace da si dobar igrac normalno , Ali nije izuzetak i na steam moze cheat , ali ne pokusavaj bolje jer ima vac , Ako te banuje sa steama pozdravi se sa tim accountom , Et tako ,
Sve si reko, samo to da nema cheatera nije istina, svaki dan ima nove citeve koje su vac undetected, bar i na 1 dan.

EDIT: Sta mislis, kad Valve rade update, 80% tih updatea su VAC updates.
bioniC je napisao/la:
Sve si reko, samo to da nema cheatera nije istina, svaki dan ima nove citeve koje su vac undetected, bar i na 1 dan.

EDIT: Sta mislis, kad Valve rade update, 80% tih updatea su VAC updates.
Napisao sam Nema cheatova al ima izuzetaka znaci botova koji na steam koriste cheat Procitaj malo bolje pa me ispravljaj
Ako igras Public servere, onda ti Steam ne treba, jer ce te i dalje citeri smarat, i nece ti bit nikakve razlike...

Steam, zapravo nema nikakve veze sa counter strikeom, tj ima isto kolko sa 2 igrama, a na steamu mozes pronaci prakticki sve novije naslove, COD mw mw2 BF CS i puno drugih igrica...

I ono sto je neko rekao da se placa Kreditnom ili paypalom je istina, ali moze se i kupiti kod u nekim ducanima

Kod nas u algoritmu Ima normalno kao svaka druga igra, cs, tj valve paket, dobijes cd na kojem ti je steam, i sifru koju kad ukucas na steam dobijes sve igre u tom paketu.
FuNnY_pr0 je napisao/la:
Ovako ..

dosta manje cheatera

cuj da mu semir objasni...a plus govoris to je kanter gdje nema citera.
Znaci greska klasicna ima ih vise nego na non steamu,jer vecina cheatova se i pravi samo za steam...a za cheatove se obratit semiru da vam on objasni malo
poz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.