Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[RQ] cs 1.6 steam server

74 pregleda · 6 odgovora · otvorena 22.09.2010. u 14:04

POzz raja.kupio sma steam i sad mi treba nedan steam server.pa ako neko ima nek mi da ip. Hvala
Gamers.ba Public Server by KGB

212.200.163.181:27010

welahavle je napisao/la:
Gamers.ba Public Server by KGB

212.200.163.181:27010

to je nonsteam server

www.gametracker.com

Trazi servere iz njemacke il iz nekih drzava iz europe, jer su pretezno iz tih Drzava serveri steam.

Na balkanu nemas steam servera da se igra
e raja ali i ja ovo ne kontam bas najbolje

ako udjes preko steama u cs i igras, odes na internet i izbaci ti servere, kontate

sto mi pokazuje servere koji su nosteam, jel to zbog dual-protocola ili cega vec, ako je tako, znaci ako mi pokazuje zbog dual-protocola sve servere koji to imaju, kako ja da znam koji je server steam a ne na dual protocolu, aj neka neko objasni jer stvarno ne kontam ovo najbolje

nesto sam zaboravio,

jel steam-registruje servere na dual protocolu kao steam servere ili nosteam
anystrike je napisao/la:
e raja ali i ja ovo ne kontam bas najbolje

ako udjes preko steama u cs i igras, odes na internet i izbaci ti servere, kontate

sto mi pokazuje servere koji su nosteam, jel to zbog dual-protocola ili cega vec, ako je tako, znaci ako mi pokazuje zbog dual-protocola sve servere koji to imaju, kako ja da znam koji je server steam a ne na dual protocolu, aj neka neko objasni jer stvarno ne kontam ovo najbolje

nesto sam zaboravio,

jel steam-registruje servere na dual protocolu kao steam servere ili nosteam
Ovako, steam detektuje dualprotocol servere samo ako je u configu servera (server.cfg) nastiman
hl1master.steampowered.com:27010 kao master server.

Pozz Denise :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.