Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Video reprodukcija

255 pregleda · 6 odgovora · otvorena 13.10.2006. u 10:54

Da li netko zna zasto mi prilikom svih filmica pojavljuju se neke ljubicaste bolje i tako slicno.Na nekima se ne desava,medjutim na vecini isto je,dok se promijeni slika ono mi neke boje nabaca na ekran.

Snimio sam mnogo codec-a ali je uvijek isto stvarno mi nista nije jasno.

Koje vi codec-e snimate?
Koja ti je grafička i jesi li skidao nove drivere za nju! Ja sam imao isti problem,kad sam skidao novi driver za ATI-jeve grafičke nije se dobro instaliro. Onda sam izbrisao novi i ostao na starom. Znaci ako si skidao driver moguće je da se dobro nije instalirao!
I haver mi je imao isti problem. On je instalirao novi driver sa ATI katalizatorom,koji služi za ubrzavanje rada grafičke. Ako si šta ubrzavao,moguće je da si sjebao tu nešto,pa vrati sve na default i sve će biti ok! To se nama dešavalo z*** drivera, a ako tebi nije do drivere,onda ti ne mogu pomoći
Ja nisam rekao da je grafička loša,nego govorim ako je instalirao novi driver i pomoću katalizatora ubrzavao rad grafičke da je tu sjebao stvar!
Bas sam nasao neku temu o tome da vecina imaju problema s nvidia driverima kod reprodukcije filmova.Kao da je najbolje snimiti 84.21 drivere koji su jako stariiii ipak nasao sam par playera koji ne prave ta sranja od filmova

I snimio sam mnogo codeca...Mislim da ne postoji format kojeg ne mogu reproducirati sad

Graficka uopste nije slaba...Club 3D GeForce 7600 GT 256 mb GDDR 3...samo je do drivera
Uzmi drugi program za reprodukciju, meni npr u mediaplayeru neke filove tako razbaca u duginim bojama i malo stopa... Promijenim player, npr BS PLAYER radi sve normalno vratim u mediplayer stopa ... Tako da ne mora da znaci da ti je do graficke ili codeca. Probaj skinut ili otvoriti u drugom programu.
Rekao sam ti ja da je do drivera Drago mi je da si riješio problem

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.