Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

2 in 1

235 pregleda · 7 odgovora · otvorena 19.10.2006. u 21:15

Eh ...
Kao sto samo ime kaze 2 u 1 ...
Trebaju mi dvije stvari :

1.)
Imam mp3 SANSUN, ja mislim da svi znate onaj crni, svi su ga imali 512MB. E kad ga ubacim u komp. nece da ga prepozna, znate li rijeshenje ili drivere ... Ali sumnjam za drivere ! Drugi Mp3 mi odmah prepozna, sto znaci da mi je Sistem dobar XP. Nije u tome problem. Jel se nekome desavalo ovako nesto ?

2.)
Trebaju mi DRIVERI za SAMSUNG SGH-Z400, trazi mi CD kad hocu da ga prikljucim na data kabal. a CD nemam ...

Hvala unaprijed !

1. isti problem ko i kod mene , imam i ja istu vrstu mp3
sve ostale mo3 ili usb stickove prepozna samo njega nemoze.znas kako ja radim , vise puta ga ukljucim i iskljucim iz usb porta na compu , nakon nekog puta ga prepozna...
probao sam skidati i sve moguce drivere za moj usb port al ne pomaze , instalirao sam i sva sranja sa cd-a koji dodje uz mp3 , al i to nije pomoglo.probaj ovako kako sam ti rekao , mozd uspije , ako ne uspije , onda trazi drugo rjesenje...
morate imati posebne drivere za prepoznavanje mp3 playera tog vaseg cim vam sve moze a to nemoze morate imati instaliran program koji vam treba od te marke isto kao sto je appleov ipod trebas imati iTunes da bi mogao ga prepoznati i snimati pjesme, a npr. Ipod drugih marka netreba kao sto je u mene ipod druge marke i netreba mi nikakav program tako i vi nadjite preko neta program od sansun i skinete ga moce vam sto posto samo ako ga nadjete
GL
               amiGo. je napisao/la:
1. isti problem ko i kod mene , imam i ja istu vrstu mp3
sve ostale mo3 ili usb stickove prepozna samo njega nemoze.znas kako ja radim , vise puta ga ukljucim i iskljucim iz usb porta na compu , nakon nekog puta ga prepozna...
probao sam skidati i sve moguce drivere za moj usb port al ne pomaze , instalirao sam i sva sranja sa cd-a koji dodje uz mp3 , al i to nije pomoglo.probaj ovako kako sam ti rekao , mozd uspije , ako ne uspije , onda trazi drugo rjesenje...

Nemoze ...
Stalo pokazuje da nemoze da ga prepozna ...

A prije je radio, odjednom nesto nece ...

http://org.downloadcenter.samsung.com/downloadfile/ContentsFile.aspx?CDSite=HQ&CttFileID=431075&CDCttType=SW&ModelType=N&ModelName=SGH-Z400&VPath=SW/200609/20060925134531734_Samsung_PC_Studio_3_1_FIB_Installer1.exe

Size : 56,940 KBytes Updated : 2006-10-10
imas tu sve i program i drajver!!!
vako da znate i meni se to desilo i problem je u tome sto vam je memory u qrcu ...
pitate se zasto i odakle sad to .. eh svi znate za opciju "safely remove hardware".jel tako?
eh hajmo sada iskreno ko je od vas zadnji put upotri****o tu opciju ... tesko ko da je .. svi ga izvadimo tako sto ga samo iskacimo iz kompa nemojte reci da nije tako.eh z*** toga memory ode u qrc i mozesh onda plakati.probaj formatirati mp3 ali tesko da ce...

ako si ipak ovo sve uradio onda stvarno ne znam sta je ali u 99% slucajeva je ovo razlog.
               coya! je napisao/la:
vako da znate i meni se to desilo i problem je u tome sto vam je memory u qrcu ...
pitate se zasto i odakle sad to .. eh svi znate za opciju "safely remove hardware".jel tako?
eh hajmo sada iskreno ko je od vas zadnji put upotri****o tu opciju ... tesko ko da je .. svi ga izvadimo tako sto ga samo iskacimo iz kompa nemojte reci da nije tako.eh z*** toga memory ode u qrc i mozesh onda plakati.probaj formatirati mp3 ali tesko da ce...

ako si ipak ovo sve uradio onda stvarno ne znam sta je ali u 99% slucajeva je ovo razlog.

Hmm ... Iskreno nikad nisam upotri****oo tu funkciju ...
Ok sve to stoji, ali kako sada formatirati Mp3 ako nece da ga primi u PC ... a ?

Hmm ... Pokushat cu nekako ... Ali sumnjam ..
               coya! je napisao/la:

Tacno.

Neki playeri imaju reset opciju. Recimo kada drzis PLAY i ukljucis ga u usb on ti ga bezuvjetno prepozna (tako je kod mene). Tada ga mozese FLASH-ati i onda radi. (ali to ne vazi za sve).

Recimo imam player SchaubLorenz MP9201 od 1 GB koji nikako nemogu natjerat da proradi niti da ga Win prezpona. Ako neko zna rjesenje bilo bi super.

Pozdrav.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.