Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

D600 vs. D820

819 pregleda · 26 odgovora · otvorena 12.10.2006. u 20:59

D600 vs. D820

Samsung D600 0 · 0%
samsung D820 0 · 0%
0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
premisljam se koi mobitel izmedju ova dva da uzmem pa ne mogu da odlucim jer mi se oba svidjaju pa reko da pitam raju sa gamersa

p.s:i usput ako ko ima da proda jedan od ova dva neka se javi
i ja mislima da su skupi obadva osim ako lik ima lovu.
               boss_savage je napisao/la:
i ja mislima da su skupi obadva osim ako lik ima lovu.

nije obadva nego oba ---a nisu skupi onome ko ima para..i naravno ko ne zali...al d600 je prejak mobitel..preporucujem njega...
nisi se valjda logovo na gamerse da bi ispravljao gramaticke graeke. ENO TI UCITELJSKA ZAVRSI JE I IDI DJECI ISPRAVLJAJ RADOVE.

hwala
bola nije covjek pitao jel mu skup ili ima gramaticke greske ne bi pitao da ih ne misli kupovat gle ovako
D600 ti je triput bolji od D820 svi misle D820 dobar ovo ono D820 ima samo 1.3 megapiksel kameru, a D600 ima 2 megapiksela, zvuk je 3D u D600, a sto se tice para mislim da je D600 cak i jeftiniji, a sto se tice D600 i D820 u izledu ako gledas izgled a ne preformance uzimaj D820 jer je triput ljepsi
ja imam d600, telefon je beton.
2MP kamera, 80mb memorije (moguce prosiriti), beton ekran (256k boja), mp3 player, sminkerski izgleda... ma sve sto ti zatreba.

toplo preporucujem
               boss_savage je napisao/la:
nisi se valjda logovo na gamerse da bi ispravljao gramaticke graeke. ENO TI UCITELJSKA ZAVRSI JE I IDI DJECI ISPRAVLJAJ RADOVE.

hwala

Nemoj vise dokazivati svoju nepismenost...
u tri rijeci : SAMSUNG IS SHIT !

imao sam ja d600 nije nesh ! ako kupujesh telefon kupi nokiu ! mozesh za te pare uzeti jako dobar telefon "sony ericsson k800i"
ako mene pitas nevalja ni jedan... Sony Ericsson i Nokia rulaju...
D 600 prejak mob i ja ga najvjerovatnije kupujem sutra:...
Slusaj ... ja se bavim tim mobitelima pa cu preporuciti bar kako bi ja uradio !

D820 je sada 550 KM , prednosti su mu sto ima dovoljno memorije na sebi i plus karticu koju mozes nadograditi do 1GB ... nedostaci su mu da mi ne valja slide i da ga onda i nogama i rukama trebas gurati da bi se otvorio !

D600 je sada 450 KM , nedostataka nema mada je po meni puno bolji od D820 ... ima memoriju preko 70 MB plus sto mozes nadogradit karticom takodjer do 1GB ... slide mu je magnet , znaci nije kao kod ostalih onaj obicni koji kad zariba almozes stavit malo jestivog ulja i proradit ce al vremenom i zatrokirat !

Napomena : Kod jednog jarana mi puko ekran od D820 , neces vjerovati ekran je 300 km da bi ga popravio , znaci pola mobitela vrijedi ekran !

Rizik : modelima kao D800 , D820 , D900 lako pucaju ekrani i nista ti drugo ne preostaje nego da bacis mob !

Kako ti moze puci ekran ima puno nacina a par od njih su ti :

-Pasti sa motora kao ja

-Igrat bilijara i naslonit se na kant od stola

-U tuci te neko nabije u lijevi djep gdje vecina cuva mobitele sto znaci da su 92% ljudi desnjaci u nogama i rukama tako da i ima naviku udarit desnicom!

-I jos puno njih ...

Ako imas jos pitanja javi ,iako ti treba mobitela takodjer javi !
ima moj stari D820.nije nesto neznam.dok ga otovris i zatvoris treba snage.D600 ako bas samsung hoces posto za te pare mozes uzeti w810 koji je lud telefon,w900 al moras dodati malo love
Ma kako god ... oba su dobra, ali su i oba skupa!
ma jarane nokia N70,nemere bolja...vjeruj mi...,ili sony ericsson w810i
820 2x

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.