Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

RASPUST - Kako ste proveli?

686 pregleda · 40 odgovora · otvorena 23.08.2010. u 01:32

Evo razmišljam o raspustu i reko da dignem temu da vidim kako ste vi proveli svoj raspust.

Meni je raspust bio low , prije raspusta sam planirao mnoge stvari , raja ovo ono more , izlasci , ali nekako ništa , sve ti mrsko.Brzo mi je prošao i nekako je bilo na vrat na nos , haj vamo haj tamo. Nije kao prije raspust ti traje kao godina više i poželiš školu , a i ono vrijeme , mjesec dana kiše ,sje*e te sve.Bio sam na moru 5 dana - Zaostrog i fino sam se proveo.

Da čujem kako ste vi proveli raspust
Sve skoro isto kao ti HIIgh sve je tako planirano a onda sve sutra i jbt prode brzo...
1 mjesec planirano sve najbolje super extra ali ova 2 posvadjao se sa Best Friend i sada sam se pomirio prije 4 dana pa se vracamo u stare dane More - nisam ove godine isao aBd sledece 100% . . Upisao sam gimnaziju spremam se polako Malo net - carsija - poligon - kuca - poso - trening i tako to ugl fino ali ne ko prosli rapsusti example 2008 i prije pozz
Samo me zanima kada pocinje skola ? 6-og ili 1-og, jer su glasine da se pocinje 6-og (ponedeljak), a ne 1-og (srijeda).

Ovo se odnosi na kanton SA
Prvi mjesec, svaku drugu veče pjan. Ova 2 mjeseca, nolajfao. Ubjedljivo najgore ljeto ikad.

"Sreća", završio školu. :/
bezze prvi mjesec je prosao u tren oka, prvi mjesec citav igrao wow-a proslo brzinom svjetlosti "u nekoliko raid lockova"

drugi mjesec je isto bio bezze malo wow-a tam vam...

Al treci je bogami najjaci do sad, nisam nikako wow-a uzo sebi skuter, malo se vozam tam vam, bazeni kad je sunce, navecer se puhnem i boli me kita
Raspust k'o raspust, dugo se čeka a brzo prođe

Proveo bezveze, u početku one kiše i ostalo, nisam mogao ni vani izaći, sad ramazan pa se posti i tako ...

Sve u svemu moglo je i bolje al' eto bar sam se odmorio od one šugave ustanove
i meni isto low :S

bas sam planiro neke stvari ono cim je poceo raspust jos u 6mj ali vrijeme mi sve poremetilo

nadamo se da ce iduce bit puno bolje

a evo sada jedva cekam kad ce skola :S
vise mi je dosadilo bit kuci i na kompjuteru provodit dane :S
jedino sto sam vani je nekada uvecer sto izadjem a i to nije bas svaki dan
iduce ljeto moram po novoj taktiki XD
ovo mi je propalo tako da nemam sada sta ,,, jos imam 15 dana dosade ,
u skoli se bas desavaju neke provale i slicno , a vako ...
Pijem, pusim, drogiram se. Tu i tamo nesto i umocim. Vise tu nego tamo. A sta cu, moze mi se! Inace sa student. Bicete i vi to, za 5-6 godina.

Post dobio aplauz od ultranumb

ne znaam jesam li ista pametnije radio od dr****a. Ubio sam se od dosade ove godine.
Prosla mi je bila za 10 isao na igraliste ,zabavljao se s curama, igrali kosarke i sva sranja...ali odvalili smo koseve(slucajno) pa kako nas nema,nema ni cura..Zatvoren u sobi malo nekad se popnem na bike skoknem krug kroz grad.
ma isto tako,vjeruj mi,zadnju sedmicu skole tolike planove sam imao,kontao sam da ce biti najjaci raspust do sada.
samo 15% posto tih planova se ostvarilo.I to sto se tice gejminga.Odigrao 1. lan turnir,nocio u klubu,par neprospavanih noci i to je to.
sto se tice druzenja,jedino more na kojem sam bio 7 dana,Promajna (L)
Druzenje,prijatelji,prijateljice izlaski neki jeftini i to je to -.-'
eldeeN je napisao/la:
Samo me zanima kada pocinje skola ? 6-og ili 1-og, jer su glasine da se pocinje 6-og (ponedeljak), a ne 1-og (srijeda).

Ovo se odnosi na kanton SA
I ja sam čuo da počinje šestog, ali sumnjam jer bi bajram bio odmah za 3 dana .. ? Ako je tako, još više od pola mjeseca raspusta uključimo li 2 dana škole - čisto da vidim raju.
Vecinu napolju, na bazenima, bio na moru s drustvom, pomalo za netom i tako sve

Sve u svemu bilo je extra
Da bi jos jedno 3mjeseca raspusta da se odmorim
Raspust totalno dosadan, iskreno poželio sam u školu
Spavanje , jelo , Drina , jelo , grad , spavanje.
spectre je napisao/la:
I ja sam čuo da počinje šestog, ali sumnjam jer bi bajram bio odmah za 3 dana .. ? Ako je tako, još više od pola mjeseca raspusta uključimo li 2 dana škole - čisto da vidim raju.
I meni su govorili da će biti poslije bajrama , ma to bi bilo zupa nigga
Ja još ne mogu da vjerujem da ima još samo jedna sedmica!
hIIGH je napisao/la:
I meni su govorili da će biti poslije bajrama , ma to bi bilo zupa nigga
Bilo bi 2 dana škole, kažem ti čisto da vidim raju i onda bajram+vikend = CABALONLINE + naveče izalzak, dobartiXD
Boozywoozy je napisao/la:
Ja se zaljubio preko raspusta .
I ja sam
Sutra ću pitati Djevojku svojih snova da budemo nešto više od prijatelja , pred džamijom

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.