Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FB u šta je pretvorio današnju omladinu?

591 pregled · 59 odgovora · otvorena 23.08.2010. u 01:11

Evo jedne malo interesatne teme..

U pocetku sam bio ulazio na FB samo radi nekih igara, kasnije dodaj ovog onog itd... Pa sam se bio bas nafuran na FB kasnije kada sam vidjeo kolko se seljadije sakuplja na tim FB doslo mi je da povratim 

Primjer :

Najmrze mi je kada prodjem carsijom a tu svaka druga osoba prica sa nekime o FB 

Opazio sam da se vecina curica fura na to da pokaze sto vise noge, grudi etc....

Sada me zanima vase misljenje o tim osobama, sta oni imaju u glavi i kada ce doci vise ovim FB-u kraj...
:-X
neka se cure pokazuju al da su cure pola cura sa fb su ku**e kod mene na pocetnoj se samo pojavljuju statusi veze ova je u vezi sa ovim sutra je slobodna prekosutra sa skroz drugim u vezi :S
Evo moeg misljenja..Ja sam djecak od 15 godina..Imam fb od 11 godina..U mojoj okolici nitko moje dobi nije imao..Ja sam 1 ga uradio i nisam isao mozda 2 godine na FB..Onda dodje 1 frend u skolu i ku**i se..Ja imam FB..Ja rekao imam ga ja od 11 godine..I od tog dana cijela skola..svi svi svi..Upoznao sam ppuno ljudi..Cura da ne gowoorimo..Ugoworio oko 10 veza preko FBa..Meni je on on na jednu stranu odlican a na drugu gloop..i nebi ga korisito da nema mojih frendova..Windows MEssenger je puno bolji zamene..al fb je popularniji..A ove slike..pa normalno je to,..
Nije ovo nista, kakvih jos ima
Tesko je danas naci lijepu curu, a da nije qrva
TRANEONE je napisao/la:
Nije ovo nista, kakvih jos ima
Tesko je danas naci lijepu curu, a da nije qrva
nije nego teze je njoj naci kretena koji ce sve da placa
pravo da kazem , zaboli me q,ako oce,neka pokaziva svoje tzv "atribute",ako oce nek se gola skine, sta se to mene tice?njezina rika njezine ribe... xD,al opet je to 300kk+ ljudi,nemoze biti da neka zenska osoba ne pokaziva ono sto misli da ima....
KillaOR je napisao/la:
Vi ste bolesni je***i retardi.. Znas li ovu curu? Ne znas vjerovatno.. Smeta ti njena slika? Sto si je dodao ako je ne znas.. Cisto sumnjam da je ona tebe dodala.. Vama nafuranoj djeci je fazon imati 1000 prijatelja i upravo gledati slike ovakvih maloumnih curica...

Kada skontate da fb nije dernek, i da svaku je***u opciju mozes kontrolisati, onda ces shvatiti da je fb poprilicno pozitivna stvar..

Imam nesto vishe od 300 prijatelja i 99% znam.. To sto ste vi kompleksasi, niko nije kriv
aplauz dedem'

predrasude
niko od nas vjerovatno i ne poznaje curu, a svi pričaju o tome koliko je ona inteligentna i da li je uopšte inteligentna, možda je cura namjerno slikala ovo, kao parodiju na one slike iz kupatila, izfurala cura furku, jest retardirano, slikat ovo, dodat na fb je već vrhunac gluposti al eto. ne znam koji ku**c se žalite, pola vas, prijatelji na fejsu, 60% ode na ove wanna be fufe koje ne poznajete, balite im po profilima po čitav dan

Nije loše vrijeme, nego čovjek.
Nije loš fejsbuk, nego korisnici.
HAHAHAHAH .joj sta sve danas nece izmislit .Zagrlila dimljak , jos one usne naprcila ....Sta je ovo ,seljaci sa svih strana .Kolko moras bit glup da se ovako slikas .Ne mogu vjerovati stvarno ,svega sam vidio al ovo je najgore .Normalno je stvait neku svoju sliku ,slikas se u facu i eto .Znam osobe koje imaju i po 2 - 3 k slika :S .Jede ,slika se pa na fb ,sere ,spava ,place pa to se na fb .Alo ,jesil ti normalana .
WC šolje, dimnjaci, bojleri, ves masine, kade, šta je sljedeće Mikorvalna????

Je**s idiote, imam 93 prijatelja i sve ih znam:D
jel njima vide roditelji ove slike??? lol

ja sam bio zeljnik za fb..ali kad sam video kakvih debila ima deaktivirao sam ga i ne ulazim na njega vishe...
fejs pawer

Muhamed_032 je napisao/la:
Njoj fali , ne daska nego greda u glave , koja se nemože zakovati Pa kuda će uz solinar
Njoj hvali cijela pilana u glavi ;)
Lima je napisao/la:
nije nego teze je njoj naci kretena koji ce sve da placa
Normalno je kad si s curom da joj sve placas.(hrana, pice...)
Bar tako ja radim s curama :/
Vi sve pisete nevalja ofo ono.. a vas pola slika gluposti .. kakve misice imas, auto, motor itd. koga briga za to !

Ovo je propast kakvih ljudi ima ... cuj sa dimnjakom se slikala :S
jos kad vidim trebu da se slikala u kanti za smece zlo mi je odma :(

niije do facebook-a nego do ljudi sto mislee da su face ! netreba ukinut fb, nego nek korisnici dodju sebi ;)
Treba joj fino ovu sliku uzet' i babi na vrata.
~ Kod nas je ovo mrtvi šabanizam ba! Normala ljudi u ostalim državama traže prijatelje, familiju i sl. Preko Facebook-a, a sta radi nasa omladina danas? Moljaka po čitav dan za 30 lajkova i sad ona misli nekakva riba sa 30 lajkova, a ne zna koja je svrha Facebook-a.
Jbg, moraš da im oprostis drug, ipak ovo je rtd BiH.
TRANEONE je napisao/la:
Normalno je kad si s curom da joj sve placas.(hrana, pice...)
Bar tako ja radim s curama :/
nisam mislio na takvu vrstu placanja normalno da i ja placam kada sam sa curom, mislio sam one kucke na visokoj nozi
GollaTuS je napisao/la:
Evo moeg misljenja..Ja sam djecak od 15 godina..Imam fb od 11 godina..U mojoj okolici nitko moje dobi nije imao..Ja sam 1 ga uradio i nisam isao mozda 2 godine na FB..Onda dodje 1 frend u skolu i ku**i se..Ja imam FB..Ja rekao imam ga ja od 11 godine..I od tog dana cijela skola..svi svi svi..Upoznao sam ppuno ljudi..Cura da ne gowoorimo..Ugoworio oko 10 veza preko FBa..Meni je on on na jednu stranu odlican a na drugu gloop..i nebi ga korisito da nema mojih frendova..Windows MEssenger je puno bolji zamene..al fb je popularniji..A ove slike..pa normalno je to,..
Zbog ovakvih kao ti je Facebook sranje... Koga boli ku*ac sto si ti imao prvi Facebook account u kraju.Jesi faca zbog toga ? Bolje da nisi , da si ucio gramatiku , jer si polupismen.. I je*o te slovo 'w', nema ga u nasoj abecedi ..shvati to
MorgaN je napisao/la:
Sta dzabe pitas

J**o vas vise i taj fejzbuk. Ne zna se ko je napaceniji, oni sto stavljaju slike, ili oi sto hejtuju iste. Pa brate, ako ti ne odgovara, nemoj ni prviti profila!
Ove "socijalne" mreze su cisti ku**c. Ljudima brzo isperu mozak.

E, ako neko ima "rise buchet" na farmvillu, neka mi posalje, fali mi to da pravim nakvu energetsko pice! Za link preko PM, GB
ko' ima profil na fb napačen je , simpleasthat

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.