Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Popravni GL

550 pregleda · 43 odgovora · otvorena 22.08.2010. u 16:12

Evo želio bih da poželim svima sreću sutra,koji imaju ispite ))

Držite nam fige,trebat ce :D:D

I molim bez komentara, tipa kako ste pali, ha hu ...

:-*
spY je napisao/la:
J**o majku ako nisi sposoban sjest dva sata dan prije kontrolnog naucit za dva onda nisi sposoboan ni za šta.
Ili na ovaj nacin (potreban hi-skill) =p :

KillaOR je napisao/la:
Po mom misljenju samo umno zaostala osoba moze sebi dozvoliti da ide na popravni.. Ocito je gamers pun takvih idola :(
budale zaostale zbog csa, i ne misle na buducnost :r
Askogg je napisao/la:
mahh lahki su mi predmeti za prolaz xD
pa kolk ih imas
ida sretno svima koji idu:);)
KillaOR je napisao/la:
Po mom misljenju samo umno zaostala osoba moze sebi dozvoliti da ide na popravni.. Ocito je gamers pun takvih idola
Ma ja svi odjednom pametni, nema šta... znao sam da ce se naci neki pametnjakovic
ja polozio lalala ! znam kako vam je uuuu mislim da mi se rok trajanja smanjio za 5 godina od stresa <3 GL
Sretno svima
KillaOR je napisao/la:
Po mom misljenju samo umno zaostala osoba moze sebi dozvoliti da ide na popravni.. Ocito je gamers pun takvih idola :(
Ne slazem se sa tobom. Niti jedna osoba od ovih koja je pala ne moze biti umno zaostala kao sto si naveo. Ocigledno ne koriste dovoljno svoj potencijal.Obicno svoj mozak zatupljuju igricama ili nekim drugim nebitnim stvarima.U danu odigrati 2 sata bilo koje igrice nikome ne skodi ali po 5-6 sati ili 10-15 je stvarno previse.
Fakticki ,njihov zivot se bazira na igricama. Molim bez glupih citiranja jer ocigledno pola vas ne zna sastaviti jednu obicnu recenicu.

Zahvaljujem ;)
Hvala svima !! na ovim zeljama .Sutra popravni iz matematike ,proce se valjda .Ucilo se ove sedmice svaki dan po 2 h .Isao na instrukcije ,cojek fino sve objasnjavao ...Ucio sam logaritme ,kvadratne ,iracionalne ,apsolutne .Pa crtanje ovih istih .Proci cu aBd ! .Znam ponesto .Jos mi je prof . iz informatike u komisiji :) .To je plus ,jer sam najbolji iz informatike :)
Sretno vam sutra

Ali ipak to nije pravedno.Svoje roditelje brukate i crvene se kad' u školu dođu i kažu : " Vaš sin pada , ometa nastavu etc "

Učite školu ba
MushRoom je napisao/la:
budale zaostale zbog csa, i ne misle na buducnost :r
Gdje si ti ajnstajn uspjesni ..

Edit :
I dobro je ovo sto imate da vas mod vrijedja ;) to ima samo na gamers
RAZOR_7 je napisao/la:
pa kolk ih imas
ida sretno svima koji idu:);)
2 al lahka
Masinski Materiali
Bosanski Jezik - Pismena samo :)
Sretno svima
cjNor je napisao/la:
Ne slazem se sa tobom. Niti jedna osoba od ovih koja je pala ne moze biti umno zaostala kao sto si naveo. Ocigledno ne koriste dovoljno svoj potencijal.Obicno svoj mozak zatupljuju igricama ili nekim drugim nebitnim stvarima.U danu odigrati 2 sata bilo koje igrice nikome ne skodi ali po 5-6 sati ili 10-15 je stvarno previse.
Fakticki ,njihov zivot se bazira na igricama. Molim bez glupih citiranja jer ocigledno pola vas ne zna sastaviti jednu obicnu recenicu.

Zahvaljujem
Nije to nikakva zaostalost nit' koji poremecaj. To se zove bezobrazluk prema roditeljima. Kupe ti comp, plaćaju ti internet, daju ti đeparac za izlaske, onda škola. I vratiš im tim što ne možeš naučit za obične dvice.

Može se svakom desit da padne na jednom predmetu na polugodištu, al' brate drugo polugodište možeš naučit kad bi samo pratio na času. Kod kuće ne moraš ni pogledat. I ja sam bio pao iz bosanskog prošle godine na polugodištu, sljedeće polugodište pročitao 2 lektire, dobio dvije trice i osigurao se za čitavo polugodište. Malo žrtvovanja se isplati uvijek.

Kako god skontaš, za par godina ćete trebat upisat fakultet. Jer sa samo srednjom školom nećeš moći nigdje radit. Jedino za minimalnu platu. Možeš dok živiš kod roditelja, gdje si za 10 godina? Dok sam budeš plaćao račune, stan, hranu i ostalo.

Nije da pametujem, nego samo tako stvari stoje. : )
cjNor je napisao/la:

Zahvaljujem
Ne mislim ja da oni imaju mali IQ, niti koga podcjenjujem, nego samo smatram da bas moras biti glup na neki drugi nacin da sebi, a prvenstveno starcima, priredis takvo sranje.. Sad ne znam jel to neka klosarska furka, ili su igrice, ali sta god da je, ne dolikuje normalnoj osobi
Sretno.
Abd da polozite :)
Haha P i ja sam učio nekih 15-20 dana

Kao i prošle godine :$
godfella je napisao/la:
Haha P i ja sam učio nekih 15-20 dana

Kao i prošle godine :$
TEbi se to cesto desava btw. GLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.