Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Anketa

Gamers.ba [ Glupe teme ]

2.570 pregleda · 20 odgovora · otvorena 10.10.2006. u 21:48

Promjeniti nesto

DA , Mjenjaj 0 · 0%
NE , Nediraj nista 0 · 0%
Svejedno mi je svakako sam rijetko tu 0 · 0%

Ukupno glasova: 0

Prijavi se da glasaš
Eh ovako .. iz dana u dan .. citajuci ovaj portal fakat mi je pun qrac svega ... mislim ono .. gledajuci realno iz dana u dan ... forum postaje ono sto nebih bio ... citajuci teme iz dana u dan ... sve se svodi na nekakvu politiku neznam ni ja sam , svodi se na ono sto nebih nikad trebalo da bude .. al realnost je takva .. da nasi " malenI " gameri neznaju staviti nista pametno sem nekih retardiranih cilpova sa yutuba ... bla bla bla .. znaci bljak +o(

Eh sada zelio bih reci ... da je fakat vrijeme da se nesto promjeni.. da se smanje ove gluposti ili da nemoze svako stavaljt temu ... da se napravi nesto .. da svako nema tu opciju .. jer ovo fakat svakim danom je sve gore i gore ... gledam par puta .. likovi koji nikad nisu usli na portal dodju i prodaju neke stvari , pa brate nije ovo fckin google ili fckin oglasi ... fakat ovo mora stati ...

Sada ... na nama je da pokusamo nesto uraditi .. al mislim da je vrijeme za neke promjene .. sto prije to bolje ... jer ovako fakat neide .. nepamtim kada sam procitao nesto da valja ... negovorim da je 4um glup , jer provodim na njemu dosta vremena ... al kazem da SU TEME GLUPE ... da podhitno treba mjenjat , zabraniti nekim osobama da postavljaju teme ... da bude kao sa vjestima ... pises glupe vijesti = dobijes zabranu pisanja tema... itd itd

Ovo pisem jer mi je fakat do grla .. nadam se da ce od ovoga nesto biti , a ako nebude ja cu opet stavljat temu , tako svakim danom dok se nesto nepromjeni ... love u all
Je***o im familiju pasha
U potpunosti se slazem sa bok1-em ovo stvarno nema kraja.... nema sta se ne prodaje ovde ... mozes naci luster za kuce ... sholju... ljudi ovo je gore nego droga prestanite vec jednom koji vam je...
btw. bok1 ne banaj me smradu edan...
bok1 za admina
imam jedan prijedlog za admine, ko sto ima opcija zabrana pisanja vijesti, da bude i opcija zabrana pisanja tema! isto da se uvedi napishi temu pa nek admin odluci jer to prava tema za ovaj portal ! al to je puno posla za admine ! moj prijedlog je da se uvede zabrana pisanja tema ! siguran sam da bi to punno pomoglo ! !

p.s. za spam da se uvedu opomene, znaci tri opomene ban ! i to bi isto puno pomoglo i onda bi ljudi pazili koliko ima opomena i manje bi gluposti pisali !

ayaS

Zadnji edit: 10.10.06 u 21:54:42

svaka cast BOK1
U potpunosti da ...
Treba uvesti npr. napishesh glupu temu ili neki post bash glup (spamerski), ukinuti pisanje na npr. 10-15 dana ... Onda se pojedesh sto nemozesh pisat ... Tako da ...
U potpunosti se slazem s'tobom ...

Mene nerviraju SPAMERI opasno, Kao npr. odgovori na teme : "Da, Ne, jesi lud, dobar klip" i najgori odgovor spamerski koji znam je : "ahahhahahahha ludo"

Tako da treba fkt. uvest nesto ovako, nesto sa zabranom pisanja.
Bok1 extra ideja ...
oj j j bok1 jaro koliko se je vakih tema postavljalo milijarde i milioni i sta smo time dobili NISTA samo jos vise debilnih balavaca zeljnih spamovanja itd..

koliko smo samo cekali na reinkeraciju izlgeda hmm nesejcam se al evo ***ami doslo je do toga,pa koliko bi onda trebalo da se u vezi tema nesto promjeni auu mozda kad udjemo na EP jedino tak al do tak ihahah...

Jedino kad bi zazvali sastanaka admina i fino da malo otvore oci i da pojasne neke stvari u vezi foruma itd.
Oprija bi dosta trebali uvesti,npr:

SVaka tema pri otvaranju 5 bodova !
Svaki Help kome treba da pronajde nesto 5 bodova !

itd itd itd mrsko mi kontati,njihov posao.
Stvarno bi nesto trebalo da se poduzme da se banuju kreatori tih tema ili tako nesto.Ili da im se da do znanja da nesmiju stavati glupe teme.
svaka cast slazem se , da zaboravio sam reci prije par mjeseci kad sam postavio par tema vezanih za games kao sto je bio oblivion svi su odgovorili glupa tema ovo ono, a zapravo je ovo gamerski forum

Zadnji edit: 10.10.06 u 21:55:10

Daesthanas je napisao/la:
bok1 za admina

Slazem se...kad vec neko ovako razmislja treba mu i pruziti sansu...
uvijek govorim nesto kad neko postavi youtube link ili da prodaje neshto .. ali boli me briga vise .. znaju admini valjda sta im je posao ..
Pa to da im blokiars account nista nemoze pomoc sem odmoc ... jer oni mogu napravit opet novi acc. i sve tako ... sranje . Jedino sto se moze promjenit jest tako sto ces banovat sve idiJote koji prekrse pravilo. Ako se kaze da je zabranjeno stavljat klipove sa yutubet-a, a neko ipak stavi BAN ... itd. Nema demokratije, ne pali to na balkanu samo sankcije i to odma najstrozije .
Bok1 Maajka
Dani ne idu bolje jer samo cekamo promjene dizi pesnicu u zrak za nase rjeci ognjene

I agree !!! evo odma dvije glupe teme omiljena puca i omiljena mapa ..

kad vec pisu glupe teme da im admini daju neku zabranu npr, zabrana pisanja postova vremenski 20 dana 10 dana 100 dana i tako to ... samo ih treba READ ONLY

Zadnji edit: 10.10.06 u 22:02:32

teme koje zavrse u kanti ... treba autor teme da dobije shamar ...

gamers postaje Ebay community, funny clip community ... spam community .. and so on ... ali slabo BH Gaming Community

Svaka poboljsanja za forum su dobrodosla
i btw. sad svi (ne bas svi al hajd ) govore slazem se vamo tamo ... a svak postavlja takve glupe teme .. youtube i prodajem ovo prodajem ono
Slazem se, ali ja mislim da se tu nista ne moze promjeniti se mozgova pojedinaca, a njih je najteze promjeniti!
ma koje taj bok1 da mu ja kazem dvije tri mozda cetri eventualno pet a kad malo bolje razmislim jedno deset pametnih...

i ja kao gradjanin ove g.ba zajednice se "slazem" kao lego kockica sa ovim super naratorom koji sebe naziva bok1

ija se slazem u potpunosti sa tobom bok1 bilo je svakakvih pokusaja kao sto je i musso! rekao ali tesko da se ista moze promijeniti ali mozda uz dobru volju i trud nesto bude
Xaonq je napisao/la:
teme koje zavrse u kanti ... treba autor teme da dobije shamar ...

gamers postaje Ebay community, funny clip community ... spam community .. and so on ... ali slabo BH Gaming Community

Svaka poboljsanja za forum su dobrodosla

Eh ocesh da vidis da ova tema nece zavrsiti u kanti .. nekontam kako mozete biti tako objektivni ... STVARI se mogu promjeniti i stvari ce se PROMJENITI , samo takvih komentara kao sto je tvoj .. hm pa sha reci .. ne da netrebaju nego smetaju .. u nekim stvarima .. a koje su to stvari .. ti sam valjda znas

Sto se tice .. toga tema u kanti da zavrsi nevjerujem ... sto se tice toga da se nece nista promjeniti nevjerujem , sto se tice ... da ce tema biti zaboravljena .. NECE , jer ovakve teme trebaju ovome forumu , sada bU .. je u nekom poslu tako da nema vremena da sada gubi vrijeme oko portala ... al on je jedina osoba koja ce naciniti promjene ... posto je ipak ovo njegov portal ... tako da .. ova tema je NAPISANA .. samo z*** debilnih tema .. spamera ... bla bla ... da procitaju ... ono mozda i promjene svoje glupo misljenje .. i da skontaju da nije problem naci neki clip pa ga pogledati ...

Eh sada .. osobe koje budu stavljale clipove ... prodaja , kupovima ... itd itd Odstranjeni sa portala do daljnjeg : )

Ovo ispade obecanje i cinjenica =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.