Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

PES 2010 Formacija

158 pregleda · 10 odgovora · otvorena 19.08.2010. u 18:10

Igram Master Ligu sa Realom, i već 4 sezone igram na default formaciji 4-3-1-2. Sada sam odlučio da malo promijenim formaciju, da vidim leži li mi neka druga- Namjestim sve fino, čak i snimim dole u data management, ali čim izađem iz "game plan" formacija se vrati na staru! Ja ponovo uđem, loadujem ovu novu, izađem u igru a formacija se vrati na staro.

Zna li neko u čemu je problem, jer ne mogu uopšte staviti formaciju koju želim.

Osim toga, želim da napomenem da sam dosta editovo pozicije na ovoj novoj formaciji.

btw. Koja je po vama najbolja formacija u PESu?
Valjda radis pravu stvar. Ugasis onaj debilni meni i udjes u manual settings. Formation - nadjes - Team - edit position podesis itd.

Da bi ti ostala ne trebas je copy uopce, zato ne znam zasto ti se vraca.

A kada kopiras, budi siguran da kliknes X na prvo polje (kopiranje) i onda dole na neki slot (Paste) i da pise da si uspio.

Ovo sam napisao u slucaju da nisi znao te neke osnove, nije diss.

Ako nije do tih "gluposti" - onda neka je serijska greska.

Sretno
default formacija 4-3-1-2.

Nekad promjenim na neku drugu, ali ova mi najbolja

neznam za problem ali ja igram formaciju 4-3-3
zavisi sve kakvim igracima raspolazes, i koja se tebi formacija svidja
ja inace koristim 4-2-3-1, ali ako imas 3 kvalitetna stopera i slabije bekove, pametnije bi ti recimo bilo igrati 3-5-2 ili 3-4-3
Ako nemas dovoljno dobrih napadaca, onda nabij sredinu i igraj kao i ja 4-2-3-1 i rahat si :)
oko ovog problema, nemam stvarno pojma shta bi moglo biti, jer ja inace ne koristim promjene u formaciji, jer downloadam patch pa onda oni vec sve fino odrade za Bayern tako da nemam tih problema :D
Meni najbolja 4-3-3. Sa arsenalom

a zavisi s kojim timom igraš. recimo sa realom 4-4-2 ( više liči na 4-2-2-2 ), s tim da je ronaldo špič a higuain polu, tj. ovaj 4-2-2-2
gotlust je napisao/la:
Meni najbolja 4-3-3. Sa arsenalom

a zavisi s kojim timom igraš. recimo sa realom 4-4-2 ( više liči na 4-2-2-2 ), s tim da je ronaldo špič a higuain polu, tj. ovaj 4-2-2-2
Higuain otisao prije 2 sezone za preko 70 miliona eura
U napadu Benzema i Ronaldo ownaju, s tim da nekad ubacim i Hulka koji je brz kao metak a i dobar je kao Ronaldo, jer mi je Ronaldo vec ostario, pao mu stamina i brzina, kao i ukupan rating.
reLo je napisao/la:
Higuain otisao prije 2 sezone za preko 70 miliona eura
U napadu Benzema i Ronaldo ownaju, s tim da nekad ubacim i Hulka koji je brz kao metak a i dobar je kao Ronaldo, jer mi je Ronaldo vec ostario, pao mu stamina i brzina, kao i ukupan rating.
u kojoj si sezoni?

ja sam do prije 3-4 mjeseca gonio s arsenalom do sezone 2022/2023. pa dojadilo
StormBL je napisao/la:
4-4-2 s tim da krila gurnes da budu LWF i RWF :)
Daleko najbolja i najucinkovitija formacija!
OldSql je napisao/la:
Daleko najbolja i najucinkovitija formacija!
Meni bolje nema :) dobra je i 4-3-3 ali ova kako sam vec rekao je daleko-daleko najbolja ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.