Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS World [Diskusija]

132 pregleda · 7 odgovora · otvorena 17.08.2010. u 20:11

Da li ste slucajno citali ili gledali sta za ovaj novi nastavak nfs igre, koji je jos u fazi razvoja.

Da li ste probali, instalirali, imate li utiske neke?

Vidim da niko ne pise o ovoj igrici pa rekoh evo ja da malo napisem.... Rec je o novom nastavku NFS pod nazivom World. Ono sto je novo jeste da ova igra pripada MMO. Znaci mogucnost online igranja.
Gde se mozete trkati sa brojnim korisnicima iz sveta, a uz to ide i ono da mozete i da se vozate po gradu pa cak da pravite svoje online trke... Zanimiljivo???

Ono sto je posebno jeste da mozete igrati i free ali mozete i platiti Start Pack koji kosta 20e. I koji ukljucuje sve buduce dodatke i ostalo za ovu igru. Uz ovaj Start Pack dobijate i kola, malo bolja za razliku od onih koji bi imali u ponudi da kupite ako bi ste igrali free. Takodje u NFS imate mogucnost za nabijanje do 50lvl. Za to vam treba kesh ili u igrici SPEEDBOOST (SB u daljem tekstu). A SB dobijate tako sto osvajate prva mesta na trkama i tako to.. pored online igraca koje ce te sretati po ulicama, nalaze se i drotovi... Koji imaju koji vas ganjaju po istom sistemu kao kod Most Wanted i Carbona.

I prici nikad kraja mogu o ovome mnogo da pisem ali zelim da i Vas pustim da malo pricate.
Ono sto zelim reci za kraj da mozete potpuno legalno skinuti igricu za Vas komp preko officialnog sajta, morate pre downloada da se registrujete.

Velicina instalacije: 7,7MB (nemoj te misliti da sam pogresio, megabajti su u pitanju)

Offical Site: https://world.needforspeed.com/
Kakav kompjuter treba za ovu igricu, otprilike ? Pošto moj nije baš jak.
elitewow je napisao/la:
brale.. u novinama Screenfun pise:

CPU: P4 2,4GHZ
RAM: 1GB
Graphic Card: 6800/x1300

I na sajtu sam video malo pre dok sam se ja registrovao da je pisalo negde slicna konfiguracija i jos jedna kao preporucena... medjutim sad kad sam pogledao pise samo ona koja je preporucena... Ali evo ja instalirao sve i sad skidam igricu kompletnu i nije mi pravio problem oko hardvera, kod mene 3,06ghz, 1gb ram, 7600gt... Pa ti javim kad skine igricu.. hoce li mi praviti problem...
elitewow je napisao/la:
Ja imam ovu konf:

900 mb rama
nvidia geforce 6150 se 512 mb
athlon amd 1.8 Ghz 64 bit (perfomance rated 3.2Ghz)
Windows XP SP2

I moze na 800x600 grafika na low.opet prejaka.

Od rezolucija ima samo 800x600 i 1024x720,ima i MINIMUM,LOW,MEDIUM,HIGH,ULTRA meni se cini.vsync,itd...

Sad u vezi igre,znaci igra je prejaka bas je dobra preporucujem svima.!!
be_pro je napisao/la:
brale.. u novinama Screenfun pise:

CPU: P4 2,4GHZ
RAM: 1GB
Graphic Card: 6800/x1300

I na sajtu sam video malo pre dok sam se ja registrovao da je pisalo negde slicna konfiguracija i jos jedna kao preporucena... medjutim sad kad sam pogledao pise samo ona koja je preporucena... Ali evo ja instalirao sve i sad skidam igricu kompletnu i nije mi pravio problem oko hardvera, kod mene 3,06ghz, 1gb ram, 7600gt... Pa ti javim kad skine igricu.. hoce li mi praviti problem...
Koliko trosi na jednom satu kada se online igra, i da li je moguce offline igranje?

EDIT: Pa ja, nakon instalacije trebas skinuti jos cijelu igru koja je oko 750MB. Znao sam da postoji jos neki trik
Xavi_Hernandez je napisao/la:
Koliko trosi na jednom satu kada se online igra, i da li je moguce offline igranje? :)

EDIT: Pa ja, nakon instalacije trebas skinuti jos cijelu igru koja je oko 750MB. Znao sam da postoji jos neki trik :r
da moguce je igrati offline u singleplayeru, bice obican nastavak kao i carbon ili most wanted.. tako da nemas nista zanimljivo.. u single playeru...
Skinuo sam igricu, i probao sam je, nije lose.

Imam jaku masinu, ali sam morao koristiti low grafiku i nisam mogao igrati multyplayer utrke jer ucitava 2-3 minuta i onda se samo pojavim u gradu.
Sigurno si imali nekih problema sa serverom, a trenutno mi je nesto mrsko igrati igrice, mozda kasnije kada izadje iz BETE zaigram opet

btw.
Operating System: Windows XP/Vista
Processor: Intel Core2Duo E2140 1.6GHz / AMD X2 4000 + 2.1GHz
Memory: 1GB DDR2 800 Dual Channel
Hard Drive: 1.5 GB
Video Card (graphics): ATI Radeon X700 Pro 256MB PCI Express / Nvidia GeForce 7800 GTX 256MB PCI Express
Sound Card:
DirectX: DirectX 9.0c

Igra trazi zaista jak procesor
trazi ali radi i na losijoj konfiguraciji... i meni se isto desvalo to za multiplayer trke, valjda ce to resiti... dole na chatu ti izbaci neki error... za to...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.