Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NFS World *Elite*

140 pregleda · 16 odgovora · otvorena 03.08.2010. u 11:29

Kao što znate EA Games je izbacila novu driveing igricu pod nazivom NFS World ...
Ja i još par gamera od kojih izdvajam hayley-a , smo odlučili da napravimo Klan na g.ba ... U klan mogu da uđu svi oni koji igraju NFS World ...

KLAN

Igram ja , usput da pitam ( poceo juce igrat' ) , ono kad odem da se trkam i sa strane izbaci ho's mp ; sp i ono private, kad kliknem na mp sve ono prodje ha hu i kad treba da krene mene izbaci i error ovaj pise : neterror_connecting_peer_timeout ?
Reddion je napisao/la:
Igram ja :D , usput da pitam ( poceo juce igrat' ) , ono kad odem da se trkam i sa strane izbaci ho's mp ; sp i ono private, kad kliknem na mp sve ono prodje ha hu i kad treba da krene mene izbaci i error ovaj pise : neterror_connecting_peer_timeout ? :r
pa kako si počeo igrati ako ima error
Evo skidam, pa cemo vidjeti kakva je igra

nick: ACEBA
Computer96 je napisao/la:
pa kako si počeo igrati ako ima error
Mogu igrat, nije to fazon vec kad hocu da se trkam tek onda izbaci, moze i sp i private samo mp ne moze , ostalo sve ok
Reddion je napisao/la:
Mogu igrat, nije to fazon vec kad hocu da se trkam tek onda izbaci, moze i sp i private samo mp ne moze , ostalo sve ok :)
e jbg..onda koda i ne igraš igru s nazivom Online..
Computer96 je napisao/la:
e jbg..onda koda i ne igraš igru s nazivom Online..
Bas tako beta je, bice bolje valjda
Da vas pitam , je li to igra za sebe ili je dodatak za neki NFS ?
welahavle je napisao/la:
Da vas pitam , je li to igra za sebe ili je dodatak za neki NFS ?
Nije, skines sa njihove stranice, registrujes se i igras
Reddion je napisao/la:
Nije, skines sa njihove stranice, registrujes se i igras
i mene izbaci nekad i to mi isto pise , al udjem opet i mogu igrat.... al glupo mi sad , sazno da nemozes ici preko levela 10 , moras kupit starter pack od 15eura sto mi je sad glupo
hayley je napisao/la:
i mene izbaci nekad i to mi isto pise , al udjem opet i mogu igrat.... al glupo mi sad , sazno da nemozes ici preko levela 10 , moras kupit starter pack od 15eura sto mi je sad glupo
Mene uvijek izbacuje , ne znam sta mu je . Cuj to, mozda ce bit samo dok igra ne stane na noge ono

Koji ti je nick ? .D
Reddion je napisao/la:
Mene uvijek izbacuje , ne znam sta mu je . Cuj to, mozda ce bit samo dok igra ne stane na noge ono

Koji ti je nick ? .D
nick mi je TIIBBA ....i evo nickova jos s prijateljima kojim igram
ALDIN , SMAN , ROBBAA i ima jos jedan nmg se sjetit... a za ovo sto su reko starter pack ... nevjerujem da ce bit dok igra stane na noge , mislim da ce i dalje bit tako , jer bar po meni je glupo stavit ovo dok je igra u beta fazi...
hayley je napisao/la:
nick mi je TIIBBA ....i evo nickova jos s prijateljima kojim igram
ALDIN , SMAN , ROBBAA i ima jos jedan nmg se sjetit... a za ovo sto su reko starter pack ... nevjerujem da ce bit dok igra stane na noge , mislim da ce i dalje bit tako , jer bar po meni je glupo stavit ovo dok je igra u beta fazi...
E to jest , i glupo mi je isto ono sto su stavili ono magnet nesta dok se trkas i one stvarcice . Addat cu vas, meni je nick noddie
Reddion je napisao/la:
E to jest , i glupo mi je isto ono sto su stavili ono magnet nesta dok se trkas i one stvarcice . Addat cu vas, meni je nick noddie
Magnet najjaci kad si drugo mjesto pa iskroristis . Btw, imam account, igrao sam igricu do neki dan, pa nije se nesto moglo nastavit' igrat' pa prestao i deletao igru. Mislim da sam bio 5 LVL .

Skidam opet igricu pa cemo igrat' .

nick : MIIRE
miire je napisao/la:
Magnet najjaci kad si drugo mjesto pa iskroristis . Btw, imam account, igrao sam igricu do neki dan, pa nije se nesto moglo nastavit' igrat' pa prestao i deletao igru. Mislim da sam bio 5 LVL .

Skidam opet igricu pa cemo igrat' .

nick : MIIRE
Zbog toga ga i mrzim

Da hoce stavit da se moze napravit srt bilo bi spica
ee aj nek mi neko dadne link za download tog nfs world online one bete što se skine s njihove stranice..bobe onom ko dadne

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.