Pitanje
Poništeno pitanje
40 bodova
CoD4 -.-'
128 pregleda · 10 odgovora · otvorena 17.08.2010. u 18:18
promjeni samo cd key tako sam i ja uradio
¤ Re-Instal taj PunkBuster i igraj
¤ EDIT : I dobio si na PM jos jedan dio da odradis prije 3 min
¤ EDIT : I dobio si na PM jos jedan dio da odradis prije 3 min
Jesi uradio bilo kakve 'promjene' u igri kako bi probao dobiti nekakvu prednost? Svaki pokušaj 'promjene' necega u sistemu Windows DirectX - a ? Ja predpostavljam da nisi , ali samo pitam
Predpostavljam da je toj GUID (globalno jedinstveni identifikator) je na crnoj listi i stoga s njim nikad nes se moći spojiti na bilo koji server koji ima PunkBuster omogućen. Dobra vijest je da GUID se temelji na CD-key, pa ako ga promijeniš, onda će se i on također promijeniti i zato treba prekinuti te probleme. Na taj način te znati što učiniti. To bi trebao biti u mogućnosti popraviti u samo nekoliko sekundi ili nekoliko minutaa.
Nadam se da sam pomogao
Predpostavljam da je toj GUID (globalno jedinstveni identifikator) je na crnoj listi i stoga s njim nikad nes se moći spojiti na bilo koji server koji ima PunkBuster omogućen. Dobra vijest je da GUID se temelji na CD-key, pa ako ga promijeniš, onda će se i on također promijeniti i zato treba prekinuti te probleme. Na taj način te znati što učiniti. To bi trebao biti u mogućnosti popraviti u samo nekoliko sekundi ili nekoliko minutaa.
Nadam se da sam pomogao
ResidentEvil je napisao/la:
promjeni samo cd key tako sam i ja uradio
AdOx_v12 je napisao/la:
jeli mislis na onaj key kad udjem u multiplayer options pa pise enter key code ili onaj kad odem na run pa regedit pa codkey ... ???
Mesoha je napisao/la:
promjeni cd key kad ides na add game u PB i gore add cod 4 i samo promjenis cdkey tu

Uploaded with ImageShack.us
AdOx_v12 je napisao/la:
jeli mislis na onaj key kad udjem u multiplayer options pa pise enter key code ili onaj kad odem na run pa regedit pa codkey ...

mozes i ovako
ResidentEvil je napisao/la:

mozes i ovako
pokusaj updateovati punkbuster ili naci neku drugu verziju,ako postoji ? :$
jesi li upalio bunk buster ako nisi upali i nemoj da koristis lvl 55 hack s kjim moras da promjenis key
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.