Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

CoD4 Mp Help

131 pregled · 12 odgovora · otvorena 17.08.2010. u 15:29

Ovako, danas sam nasao cd cod4 i install sam igru... Instalirao patcheve 1.6 i 1.7 i Punkbuster apdejtovo..

Ali sad kad na neki server imam problem sto mi server automatski banuje ip adresu zbog Punkbustera ili tako nesto :S evo slika :

I da , zaboravi napisati da sam uradio ono sa lvl 55 odma da sam.. eto.. ko pomogne malo bodova..
Znaci 100°% idi na pb i kad update otvori se prozor gdje pise na vrhu add game i tu dodas cod 4 onda kad udjes u igru idi na opcije multiplayer i stavi cd key a njeg mozes nac na www.google.ba 9-)
Poneta je ta što nisi dobro update-ovo PunkBuster. Meni se to isto dešavalo na CoD2. Uradi ovako, kad te kickuje sa servera upload SS ili postavi ovdje šta ti piše pa ću ti pokušati pomoći.
Uradi kao sto je skull rekao dacu ti ja code na pm!
Rexon je napisao/la:
Uradi kao sto je skull rekao dacu ti ja code na pm!
Momak je rekao da je update-ovo PB -.-. Poenta je ta što njegovi PB fajlovi (zadnja verzija) ne odgovaraju fajlovima sa servera na kojima igra.
reinstaliraj pb i pobrisi svoj cfg i ne pokreci to za lv55
Banovat' će te sa bihneta, logosofta i razerzone-a ukoliko koristiš lvl 55 hack, to se meni dešavalo, zato više ne koristim 9-)
MushRoom je napisao/la:
Banovat' će te sa bihneta, logosofta i razerzone-a ukoliko koristiš lvl 55 hack, to se meni dešavalo, zato više ne koristim 9-)
Ja prije kad sam igrao imao sam taj lvl55 i niko me nije banovao .. nasao sam na youtube neki dobar tut ali sad nemogu nikako da ga nadjem... btw reinstall sam igru sad cu vidjet ako mi bude sve bilo ok bez lvl55 onda cu morati dizati jos jednu temu kako napraviti taj lvl55 ...
AdOx_v12 je napisao/la:
Ja prije kad sam igrao imao sam taj lvl55 i niko me nije banovao .. nasao sam na youtube neki dobar tut ali sad nemogu nikako da ga nadjem... btw reinstall sam igru sad cu vidjet ako mi bude sve bilo ok bez lvl55 onda cu morati dizati jos jednu temu kako napraviti taj lvl55 ...
I ja sam PRIJE koristio lvl 55 hack i sve bilo 5

prije 20 dana i prije 10 dana probam, bana me kako god, s kojeg god kompa (tu je internet klub u blizini, posjeduje prijatelj)
AdOx_v12 je napisao/la:
De bolan uradi onako kako sam ti ja rekao. Nema to veze sa LvL55 hackom. mani se ćorava posla. Tvoji PB fajlovi ne odgovaraju PB fajlovima sa servera na kojima igraš jer oni nikad ne rade PB update a ti si ga uradio pa se ne poklapaju. Kad te kickuje uslikaj šta piše pa postavi da vidim.
TitaniuM je napisao/la:
De bolan uradi onako kako sam ti ja rekao. Nema to veze sa LvL55 hackom. mani se ćorava posla. Tvoji PB fajlovi ne odgovaraju PB fajlovima sa servera na kojima igraš jer oni nikad ne rade PB update a ti si ga uradio pa se ne poklapaju. Kad te kickuje uslikaj šta piše pa postavi da vidim.
ne kickuje me nego mi samo zastopa igra , ono stoji 5 sec pa proradi 1 sec pa opet zastopa... i kad sam izaso i htjeo ponovo uc dodje mi samo you have been permanently banned from this server...
AdOx_v12 je napisao/la:
ne kickuje me nego mi samo zastopa igra , ono stoji 5 sec pa proradi 1 sec pa opet zastopa... i kad sam izaso i htjeo ponovo uc dodje mi samo you have been permanently banned from this server...
Onda ti je najbolje bilo da nisi update-ovo PunkBuster. Izbriši ga pa ponovo instališi ali ga nemoj update-ovati jer ćeš imati isti problem.
ja imam slican problem sa pb napravio sam updajte i opet nista samo me kickuje i pise (...PB INIT FAILURE i da napravim updajte). pokusao sam reinstal i nisam radio updajte tad me kickuje i piise da mi nedostaje file "wc002229"pokusao sam razne nacine ali nista...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.