Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Dali je dobar ovaj laptop?

170 pregleda · 23 odgovora · otvorena 17.08.2010. u 12:54

Pozdrav ljudi molim vas mi recite dali se isplati kupovat ovaj laptop tata mi ga hoce kupit?

dali ce on podrzavat ove novije igre?

Alienware M17x the fastest gaming laptop System Details Intel® Core™2 Extreme quad-core mobile processor QX9300, Memory 8GB DDR3 – 1333Mhz, Hard Drive 1TB 7,200RPM – RAID 0 (2x500GB), Video Card SLITM Dual 1GB GDDR3 NVIDIA® GeForce® GTX 280M1, Display 17-inch WideUXGA 1920 x 1200 – (1200p) LCD, Internal High-Definition 5.1 Surround Sound Audio, AlienFXTM Illuminated Keyboard – Exclusive Design, Dimensions Height: 51.31mm to 53.59mm (2.02 inches to 2.11 inches) – Front to Back Width: 405.89mm (15.98 inches) Depth: 321.31mm (12.65 inches) Weight: Starting at 5.3kg* (11.68 pounds), Genuine Windows 7 Ultimate

neznam izgled mi se svida aa bolje ti je comp da napucas 2 gb rama 1 g graficke i tako ;)
Normalno da se isplati . Al brate koliko on košta ? :]
Da ti kazem nesto ovo ako kupis mislim tvoj tata moce ti sluziti iduci 10 godina :-D
Isplati se al slabo ko ima para da daje na to
Jel' ti za***avaš il' ozbiljno pitaš? Čuj hoće mu ga tata kupiti. Laptop je prva liga, ali sumnjam da ćeš ti to kupiti al et'.
Ja skidam kapu,ako na tom pokreneš novije od GTA III,mada će ti i to znatno štopati.

EDIT

@ pametnjakovići (a ustvari ...,ostat ću pribran)

Sarkazam je ta riječ.

Ovakvih "retardiranih" tema je ono baš previše.
Imam superubermega mašinu ili kupujem istu,da li ću na njoj moći igrati sve novije igre?

Pff,ja na svom računaru starom haman 4 godine,igram haman sve novije naslove,naravno na low detaljima.

A on pita za računar koji košta 3-4k€ hoće li moći igrati igre,a uz to laptop je gamerski,kako kažete kosi se sa logikom.

Ostajte vi meni dobro homo sapiensi....
Night_Stalker je napisao/la:
Ja skidam kapu,ako na tom pokreneš novije od GTA III,mada će ti i to znatno štopati.

EDIT

Sarkazam je ta riječ.

Imam superubermega mašinu ili kupujem istu,da li ću na njoj moći igrati sve novije igre?

Pff,ja na svom računaru starom haman 4 godine,igram haman sve novije naslove,naravno na low detaljima.

A on pita za računar koji košta 3-4k€ hoće li moći igrati igre,a uz to laptop je gamerski,kako kažete kosi se sa logikom.

zasto mislis da nece?
Ha zar nije bolje kupiti PC za gaming nego Laptop -.-"
guzonjin sin il' se praviš ?
Night_Stalker je napisao/la:

EDIT

Sarkazam je ta riječ.

Hahahah. Nisam se odavno ovako ismijao. Hahahha, nemoj se uvrijediti ali si totalno gloop.
deklok je napisao/la:
zasto mislis da nece?
Zato sto je glup, kao i ti cuj hoce li moci pokrenuti :S
TitaniuM je napisao/la:
Hahahah. Nisam se odavno ovako ismijao. Hahahha, nemoj se uvrijediti ali si totalno gloop.
a i ovaj nije los???
4000€ prava sitnica

http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500/X505-Q880

Post dobio šamar od ultranumb

deklok je napisao/la:
a i ovaj nije los???
4000€ prava sitnica

http://laptops.toshiba.com/laptops/qosmio/X500/X505-Q880
AlienWare FTW! Kad bih imao toliko pare samo bih od njih uzeo takav stroj. Čim oni surađuju sa DELL-om odma se zna šta je u pitanju :).
Malo se kurčiš a?

Post dobio aplauz od ultranumb

StealtH je napisao/la:
Malo se kurčiš a?
Previse se ku**i !?

btw : HAHAHAHAHAHAHAHAHHA teme cuj dali je dobar laptop

StealtH je napisao/la:
Malo se kurčiš a?
malo se zaj...... jesi se napirio

EDIT: Admini LOCK temu da se nespama!!!!
neće moći super maria da podrži, jesil to htio da ti kažemo ?

koja se svrha kurčit 'vako ? : (

trebale bi ti moci igrice sve na ovaj laptop ali opet bolje komp uzet

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.