Diskusija
[PIC] edevil
232 pregleda · 18 odgovora · otvorena 16.08.2010. u 10:23
Edevila za FanArt moderatora!
Gdje to ima? Prvi rad je totalni pocetnicki, jednostavnije ne moze biti.. A sig je 500 puta bolji od tog "wallpapera"
Onaj ko je napravio taj sig nebi nikada postavio tako los wall. Ripper!
dam1r je napisao/la:
Gdje to ima? Prvi rad je totalni pocetnicki, jednostavnije ne moze biti.. A sig je 500 puta bolji od tog "wallpapera"
al haj vidjecemo xD
moze PSD tog rada od siga ?
dam1r je napisao/la:
Znaci FAIL wallpaper nemoze bit gori a da sig ovako uradio :O

Pa sta je to prvo bolan?

Wallpaper fail ! Ni ja nisam radio takve wallpapere na pocetku -.-"
Signature - nije tvoj 90% !
Razlog:
Wall na koji su ubacio pattern za pozadinu, font retardiran pomalo, i boje u skladu crnog g.ba skina -.-" a na drugoj strani signature koji moze da pobedi na nekim takmicenjima
nigde veze :-/Edit: Ako je tvoj svaka cast ! Prejak si ^^
Prvi se moze uradit' i u Paintu,a drugi BOLI GLAVAAAA!! Edevil za moderatora FanArta !!
je napisao/la:
BUSTED ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Dobra care sing ako si ti napravio mada sumnjam i ja kao i svi ostali 8-)
Dobra care sing ako si ti napravio mada sumnjam i ja kao i svi ostali 8-)
Znaci ovako prvi rad je katastrofa los,a drugi 100 puta bolji ali kako mozes ovako dobro uraditi signature a wallpaper ovako lose.

Wall - uber low ! ... neznam dali uopce treba komentirat nesto ovako da kazem retardirano (bez uvrede) !
Sig - Nije loše, ali znam po cemu rad nije tvoj . Po tekstu u gornjem lijevom uglu (efekt "3D-a" ... da imas malo stila kao sto je ovaj sig nebi tekst tako napisao, vjeruj ... So, get a life ! ... PSD ?
No Hard Fellings !
Ovaj prvi rad je njegov , a ovaj drugi je ukr'o i napiso by edevil ..

Wall owna znaci nikad gori nisam vidio mrsko mi traziti onaj krak zvijezde

Upload nam psd file od tog signature-a i nek mi slobodno admin pukne jednu samarcinu
Ripper. Dječko zajebo si se što postavi loš wall, a sig si usro i samo dao još jedan dokaz da je rippovan kad si stavio ono edevil.
dvica je zato sto ti je wall da izvines cisto sranjea sig ako je tvoj ali 99% sam siguran da nije,ali ako jeste sve ukupno 2 ali po wallperu se vidi da nije ako jeste 2 od mene ako nije 1-ca
pazi natpisa na cosku signature-a xD 
kako ofirno

kako ofirno
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.