Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] - GociLa

159 pregleda · 7 odgovora · otvorena 16.08.2010. u 16:05

Nakon dosta vremena , zelio sam malo da se okusam u PS .

Ovdje se nalaze ,avatari sigovi ,i 1 wallpaper , koji je radjen pomocu 1 tutoriala , ja sam ga radio , pomocu tut-a .
Ostalo sam sve iz svoje maste

FanART Nacin ocjenjivanja

brate, ubi šarenilo...
TUTs are good.
Koliko ja znam min. su 2 rada a max. su 4 rada a kod tebe ima mnogo više od 4. Radovi su prešareni. Ovaj avatar je fail totalni, a ovaj skater il šta je već, viđen je 100% u različitim izvedbama, a kod tebe je nekako nabacano puno C4D-ova pa ne mogu skontati šta je na slici.

EDIT: Zaboravio sam reći da su fontovi očajni.

Moja ocjena:
Dosta mi je i ta ocjena Posto mi je 1 put nisam znao da je max 4 slike , sorry .

Ovo ce mi biti vjetar u ledja da se popravim
GociLa je napisao/la:
Dosta mi je i ta ocjena Posto mi je 1 put nisam znao da je max 4 slike , sorry .

Ovo ce mi biti vjetar u ledja da se popravim
Deviant Art i tamo ukucaj tutorials i izbaciti milion i jedan eo ti još jedna str

Taj rad

Neću da te blatim početnik si :] Neću ti dati ocjenu l

KEEPWORKING :
Nema potrebe da ocjenim jer je nula sigurno, ali imas slifa prema gore, nemoj se upustiti u hejterska posla.

Citaj tutorijale, vjezbaj se, radi od nule nemoj editovati radove, nemoj ove sarene boje ubacivati -.-

Samo nastavi i manje vremenski radove postavljaj. Vjezbaj se ucestalo i za 2 mjeseca postavis link ove teme i da mozemo uporediti :)

Za trud fontovi ocajni stvarno poturdi se malo pretrpavao si neke radove negdje nisi boje uskladio...

Ovo je samo za trud, a sada kritike !

1. rad:

- Previse praznog prostora
- Font by GociLa fail (boja, mesto) - sve fail
- anime - big - mogao si naci neki malo bolji font... neki "girlie" font -.-"
- Pozadina preslaba ! Mogao si odabrati gradient sa 2-3 boje sa rendera... onda par puta (3-4 put) duplicirati render. Bleeding mode: overlay ili soft light ! Onda Filter - Blur - Motion blur ^^ puno bolji rad bi bio...

2. rad:

- Opet font fail ! Bolje nemoj nista stavljati dok ne naucis kako koristiti koji font...
- Prepuno praznog prostora...

3. rad:

- Nije lose odradjeno, ali ti opet font sve unisti -.-"

4. rad:

- Ovo je reto rad... ova linija iza... dzabe ti -.-" samo nervira coveka ! I pokazuje "neurednost" autora...

5. rad:

- Ovo malcice valja

6. rad:

Smanji malo blur ! Premutan render spram pozadine !

Evo mali edit tvojih radova:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.