Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ATI RADEON HD 2600 PRO

91 pregled · 11 odgovora · otvorena 16.08.2010. u 01:21

Ajmo gejmeri :D

Dali da ovo uzmem ? I dali valja ova graficka ?

ATI RADEON HD 2600 PRO
Ukucas na google ATI RADEON HD 2600 PRO i vidis kakva je ili ukucas opet na google ATI RADEON HD 2600 PRO Game benchmarks da vidis kako koja igra ide i odlucis hoces li je uzeti

po meni graficka ne valja, imao sam 3450 i ona je ultra low, mogu misliti kakva je ta tek
R0x0r je napisao/la:
Ukucas na google ATI RADEON HD 2600 PRO i vidis kakva je ili ukucas opet na google ATI RADEON HD 2600 PRO Game benchmarks da vidis kako koja igra ide i odlucis hoces li je uzeti

po meni graficka ne valja, imao sam 3450 i ona je ultra low, mogu misliti kakva je ta tek
Dobro ba to !

Ako je ko imo ovu, ili ima, da napise misljenje :P
Da imao sam istu grafiku 512/128bit ddr2

Solidna graficka ali nemoj nesto pretjerano ocekivati
ako nemas ostale komponente idealno

Inace ta ja graficka dizajnerska
Ja imam ati radeon 2600 XT ... pokrece pes 10 na high, crysis na medium , gta iv na medium, cod 4 medium/high... solidna grafa :) al nista puno ocekivat ;)
Adis_tm87 je napisao/la:
Ja imam ati radeon 2600 XT ... pokrece pes 10 na high, crysis na medium , gta iv na medium, cod 4 medium/high... solidna grafa al nista puno ocekivat
Da ali XT verzija je puuuuuuuuuuuuuno jaca od PRO. Jos pogotovo ako je AGP slot :/ Solidna grafa samo moras imati ostale komponente jake (kako sto RzA reče)
Imam istu grafu i nisam se bas naigrao ali to je do ostalih komponenti. Mada tesko ces gurati na medium a tek na high
Uzeo sam HD4850 OC 1GB verziju prije par dana, nikada vise ATI to je definitivno. :-*
Chemical je napisao/la:
Uzeo sam HD4850 OC 1GB verziju prije par dana, nikada vise ATI to je definitivno. :-*
zbog čega ?
THE_BEST je napisao/la:
zbog čega ?
Ne svidja mi se kako radi, imao sam 8800GT OC 512 nVidia, i feeling se ne moze porediti. Kod ATIja imam osjecaj da stopa sama od sebe.
Chemical je napisao/la:
Ne svidja mi se kako radi, imao sam 8800GT OC 512 nVidia, i feeling se ne moze porediti. Kod ATIja imam osjecaj da stopa sama od sebe.
što je najgore,4850 je jača od 8800gt

ti stvarno ne znaš što govoriš
Blur, NFS Undercover i Oblivion mi ide na high ... hvala na odgovoru ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.