Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

Pes 2010 BiH Premier Liga

213 pregleda · 12 odgovora · otvorena 16.08.2010. u 00:18

Ćao narode.
Moze te li mi objasniti kako da igram Pes-a 2010 BiH Premier Ligu.
Da li postoji neki patch?
Ne postoji patch tj. ne možeš na ovom PES-u igrat našu ligu... Nikako xD

EDIT: Ma taj patch je shit, treba full verziju cekat.
Postoji

http://pes-bosnia.blogspot.com/2010/01/bih-premier-liga-patch-2010.html

Registruj se iskidaj
http://gamers.ba/forum/25/89310/bih-premier-liga-patch-pes-2010-download/

Evo izvoli temu sa G.ba,tu ti sve pise.

GL & HF.
buraz bolje ti je nemoj igraj normala ovi te loze nema sanse da instaliras sve full uvijek nesto fali
asdf1 je napisao/la:
buraz bolje ti je nemoj igraj normala ovi te loze nema sanse da instaliras sve full uvijek nesto fali
Normala da ce failiti kad je beta verzija.Ovaj patch je bagovan.

Zasto bi neko htio igrati najlosiju ligu na svijetu ?
Chemical je napisao/la:
Zasto bi neko htio igrati najlosiju ligu na svijetu ?
Zato sto je ta liga kakva god ona bila iz zemlje u kojoj zivis. Ta liga je dala Dzeku i mnoge druge uspjesne igrace pa je lako gotivit vec gotovi proizvod ne gledajuci odakle je doso, upravo iz takve lige.

Ako se tebi ne igra/ne gleda MRŠ tamo gdje ti se igra/gleda najbolja liga na svijetu i postedi nas glupih komentara, hvala, cao.
codex je napisao/la:
Zato sto je ta liga kakva god ona bila iz zemlje u kojoj zivis. Ta liga je dala Dzeku i mnoge druge uspjesne igrace pa je lako gotivit vec gotovi proizvod ne gledajuci odakle je doso, upravo iz takve lige.

Ako se tebi ne igra/ne gleda MRŠ tamo gdje ti se igra/gleda najbolja liga na svijetu i postedi nas glupih komentara, hvala, cao.
Svaka cast na rijecima je*** ove seljake koji nemaju nimalo postovanja prema zemlji :S...
Koji debil.Nemam rijeci.

Postavio pitanje,ljudi pomogli i ponisti.Puu!
Postoji normalno samo sto ces umjesto francuske lige imat bosansku...ali igraci su pravo preseravanje barem pec na kojem sam ja igro sa zeljom protiv barse ko osale.
-jedni igraci pravo dobro drugi nevaljaju nista
Itekako cijenim i volim drzavu, ali citate li vi vijesti oko premijer lige? Gledate li sta se desava, kakav se fudbal igra?

Pustite se te price, ja bih najsretniji bio da je Bogdo bolje.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.