del/
Diskusija
del/
908 pregleda · 49 odgovora · otvorena 14.08.2010. u 13:35
Kul.
Joj jes' vama dosadno u životu majko mila.
Sta je pjesnik htjeo reci?
Da nije bilo Fatala nebi bi g.ba bio ovakav
Ako je ovo istina, nisu normalni. Možda su mislili da neko neće skontat.
Bolje da su 2 godine radili neko uzeli postojeću..
Bolje da su 2 godine radili neko uzeli postojeću..
libo me racku
Kemo je momak 1/1 nemoj te se glupirati i traziti dlaku u jajetu,
dosta je pomogao i samom gba portalu, cemu ljubomora ?
Momak ide po svom radi sta zna sta misli da moze i bog te veselio, tebi se ne svidja ostani na gba (ne branim kemu, nisam ni reg na emag, cisto objektivno)
Momak ide po svom radi sta zna sta misli da moze i bog te veselio, tebi se ne svidja ostani na gba (ne branim kemu, nisam ni reg na emag, cisto objektivno)
NODI je napisao/la:
Joj jes' vama dosadno u životu majko mila.
massiv je napisao/la:
Sta je pjesnik htjeo reci?
Kakve veze ima to sto je FataL rado na g.ba sa emagom. Oni su emag predstavljali kao revoluciju u gaming portalima. Najavljivali su da ce gamers propasti i da ce svi clanovi otici na emag. Koliko ja vidim, emag je pred gasenjem, jer nerijetko budem i jedini online clan na portalu. Nove teme mozemo samo da sanjamo, a i ove postojece predsavljaj kopije tema sa G.ba. Bugovi se ne ispravljaju, sve je jos uvijek u "beta" fazi.
Eto, upisao sam se jokeru u GB, a ovaj jos uvijek nista ne odgovara!
100KAA je napisao/la:
Kemo je momak 1/1 nemoj te se glupirati i traziti dlaku u jajetu,
Uradite nešto sami, prestanite pljuvati tuđe. Vidimo da možeš bolje, pokaži nam
Iskreno, šta tebe briga kako je emag pravljen. Šta će ti to u životu. Idi napolje na svjež zrak. Radi šta pametno.
Znaš kad sam ovo htio napisati..
v3Tr0x je napisao/la:
Znaš kad sam ovo htio napisati..
@ Bojan; sry for citat, nije namjerno

cu
Ja cu se sad regat sam' da vidim sta je kako je, a g.ba je g.ba i ne treba se nikad' raspasti
NODI je napisao/la:
Cime se zamaraju, k'o da je jedini sajt emag i g.ba. Sve je ovo free choise, niko te ne tjera da visiš na njegovom sajtu, a isto tako da narušavaš njegov rad svojim teorijama. Što se onda prije niko sjetio da odradi to prije samog Fatala, zato što ste tupi u glavu. Pokušajte jednom nešto pohvalit, a ne u svemu tražit' dlaku u jajetu.
cu

cu
http://www.gamers.ba/forum/9/115295/ofirno-reklamiranje/
Znamo za bug, al eto sad i za to. Btw. FataL jest dobar dio gba napravio, ali za "pare", a kad je nestalo para on se oprosti i ostavi nam bugove, mogo je barem bugove ispravit da se ne je*ajemo, al eto kolko je imo obzira za clanove, samo vlastiti interes.
Ma nek rade, rade na vlastiti obraz, dovoljno su se provalili sa status bugom.
Znamo za bug, al eto sad i za to. Btw. FataL jest dobar dio gba napravio, ali za "pare", a kad je nestalo para on se oprosti i ostavi nam bugove, mogo je barem bugove ispravit da se ne je*ajemo, al eto kolko je imo obzira za clanove, samo vlastiti interes.
Ma nek rade, rade na vlastiti obraz, dovoljno su se provalili sa status bugom.
i sta ti sad imas od emaga ?
ni iz džepa, ni u džep
ni iz džepa, ni u džep

Yeaa right
)
)
Šta je emag ?
(:
(:
Who cares ?
Bitno je da je sajt strava i da se može naučiti dosta stvari tu a za custom cms me uopšte nije briga
Bitno je da je sajt strava i da se može naučiti dosta stvari tu a za custom cms me uopšte nije briga
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.