Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konzumiranje Alkohola

1.055 pregleda · 43 odgovora · otvorena 13.08.2010. u 22:04

Evo zanima me koliko nase g.ba populacije zapravo konzumira alkohol. Ima dosta mladjih membera koji zapravo lazu da piju alkohol da bi se dokazali kao da su "cool" (wannabe).
Mala anketa da vidimo da li smo mi community gamera ili alkohola (lol)..

Malo o alkoholu (c/p wiki):

Alkohol je naziv za grupu organskih spojeva i bezbojnih tekućina koje se najčešće proizvode iz škrobnih i šećernih sirovina vrenjem uz pomoć kvasca.

Najjača alkoholna pića sadrže oko 45 % alkohola, dok je volumni udio etanola u apsolutnom alkoholu 96 %. Ako čovjek odjednom popije 500 ml čistog etanola može umrijeti.

U općem smislu su alkoholi sastavljeni od atoma ugljika, te vodika i kisika koji tvore i funkcionalnu grupu alkohola (-OH).

Alkoholno vrenje je najstariji način dobijanja alkohola. U tom procesu se, uz katalitičko djelovanje enzima kvaščevih gljivica, ugljikohidrati pretvaraju u etanol.

Pijem 4 dana u tjednu a ne trijeznim se 7 dana :O
Evo dok ovo pisem, ja sam oduzet ko majka. Nas trojica smo popili 30 komada, ja ne znam dje gonim. To ti je tako s vremena na vrijeme. 21 mi je godina. Ne pijem da se dokazujem ili sta, nego zato to volim pivo i pijem ga zato sto mi je gust. Nisam alkoholicar.
Fixer, pitaj brata. Bio i on i Triva, u Kruskiku na terenu!

Nema mi cure, pa opleti sa drustvom! xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.