Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[DISKUSIJA] Download sa interneta?

245 pregleda · 33 odgovora · otvorena 13.08.2010. u 00:23

Pozdrav raja upravo razmisljam nesto neznam dali je tako i kod vas ali gledam po sebi do prije 4 godine mi je sasvim bio dovoljan limit od 5 GB a danas gledam pa meni zaredom 3 mjeseca mi nije promet ispod 30 GB evo sad sam upravo stavio da mi se skidaju tri igre i nemogu vjerovat.....
Da cujem vasa mislljenja????? ocekujem pametne odgovore ovo je ipak samo diskusija
neznam dali je dobar naziv teme ali to mi je palo na pamet

Eh da i jedno pitanje koja je novija igra Crysis ili Crysis 2 i dali mi mozete rec koja je zadnja igra Need for speeda? tnx::):):):):)
Downloaduje mi 30 kb/sec tako da nešto skidam samo ako moram. Dok sam bio u Sarajevu situacija je bila drugačija, tako da sam skoro svaki dan skidao i do 5 GB... Mjesecno sam preko 100 GB trosio, dobra konekcija bila... Isfuralo mi to vise xD
kod mene je paket od 8 GB , o moze se reci da mi je dovoljno!

al ne bi skodio od 20 GB !
Ja samo muziku skidam trenutno Testament, Pantera, Exodus diskografije se kompeltiraju 9-), kad opet pocne sezona po koju epizodu serije za sve ostalo tu je fz 20 G :D
12 gb po 250kb/s
Nije dovoljno, al' štaš ... Većinom skidam pjesme, filmove, stockove i sranja za PS i ostala čudesa (rijeko kad koju igru)
Ni sam nez kako se nakupi 12 gb mjesečno al' eto ...
Nadam se boljem
Ja koristim flat rate i po danu skinem bar 2 gb .Sto je mjesecno 60 -50 .Skoro svaki dan neku igricu ,filmove uveliko
svasta nesto :D .

Kako je to glupo pitanje :S .Crysis ili Crysis 2 .Normalno da je Crysis 2 noviji ,al jos nije izasao i nece uskoro .To ti je isto koda pitas jel noviji golf 1 od golfa 2 :)
I da zadnja verzija nfsa je NFS world .A predzadnja shift
Download mi je prije bio 512 sad je 1,5mbita flat tako da svaki dan provajderi povecavaju brzinu i smanjuju cijene.... tako da se nema oko ovoga puno pricat.

"Eh da i jedno pitanje koja je novija igra Crysis ili Crysis 2" sta mislis jel ide prvo 2 pa onda 1 dio izlazi ?
To sto ti potrosis sada vise neko prije ima vise odgovora .

1. ~ U pocetku ( kazem za 90 %) da smo svi u pocetku stedili svoj limit kao blago :D . Prvi ja . Sve dok danas mi je svejedno vise i manje . 1 gigu ili 8 svejedno mi je to sada

2. ~ To sto trosis sada vise 5x vise limita jeste ovaj " raspust " . Tokom skolske godine ( ako se jos skolujes :D ) imas obaveza . Slusat predavanja , malo zadace uraditi , uciti tu i tamo 50 % dana ode . Ostanes malo na netu , malo MP igri i tako to i na spavanje . Nebudes svega 2-4 h online . Neki i manje sve to zavisi kakav ti se dan potrefi 9-)
-Limit 8 GB slabo j**o te jedva nekako da ne pređem . Najviše trošim na spotove i igre. Al igre skidam malo starije od 100 do 500 MB.
Neam limit pa picim mjesecno i do 99gb

Uploaded with ImageShack.us

brzina 756/128

Zadnji dio NFS je Need for Speed: World

EDIT:

Crysis & crysis 2 ne znas koja je novija hmm :r
Imam 20 GB, a brzina downloada je otprilike 110 kb/s.
Samo sam jednom skinuo nešto što je teže od 2 GB, i to Football Manager 2010. Većinom skidam filmove, ono od po 700 mb, i 20 GB mi bude dovoljno mjesečno.
hAHAHAHA drame,koja je novija "crysis" ili "crysis 2" AHAHAHAAH,sta ti mislis ?:D
meni je dovoljno oko OSAM giga prometa,jer mi je adsl 8g,premda se suzdrzavam videa i ostalih stvari koje "nabijaju" limit :P
kolko god ti skino đubrad ti jos toliko nadodaju, nas net je preskup za download bilo cega. net sam odjavio i ne koristim ga vise kuci dok ne bude povoljan kao u svakoj normalnoj zemlji. ako cu na net odem do igraone ostavim par maraka i to je to.
vrabaCC je napisao/la:
Ja koristim flat rate i po danu skinem bar 2 gb .Sto je mjesecno 60 -50 .Skoro svaki dan neku igricu ,filmove uveliko
svasta nesto :D .

Kako je to glupo pitanje :S .Crysis ili Crysis 2 .Normalno da je Crysis 2 noviji ,al jos nije izasao i nece uskoro .To ti je isto koda pitas jel noviji golf 1 od golfa 2 :)
I da zadnja verzija nfsa je NFS world .A predzadnja shift
kako nije izasao ja bas upravo sad skidam tu igru ali u full verziji?

EDIT: Hvala jos jednom svima zanemarite za ovu igru Crysis jer mi se nesto pobrkalo kad sam gledao na EA Games tako da....:D:D
deklok je napisao/la:
kako nije izasao ja bas upravo sad skidam tu igru ali u full verziji?

EDIT: Hvala jos jednom svima zanemarite za ovu igru Crysis jer mi se nesto pobrkalo kad sam gledao na EA Games tako da....:D:D
Ima Crysis 1 i Crysis war head .A Crysis 2 je trebao izaci u jesen ove godine al je odgodjeno do 2011

Dosta?
vrabaCC je napisao/la:
Ima Crysis 1 i Crysis war head .A Crysis 2 je trebao izaci u jesen ove godine al je odgodjeno do 2011
e ja skidam taj war head aj mi reci jer to neki izmedju nastavak kava je igra strategija rpg????? pls ukratko
deklok je napisao/la:
e ja skidam taj war head aj mi reci jer to neki izmedju nastavak kava je igra strategija rpg????? pls ukratko
Pa to ti je obicni Crysis samo nastavak price .Znaci ista grafika sve ko Crysis 1 a samo nove mape ,neprijatelji ,vozila .
Kaka bolan strategija :D FPS je
Zar neko moze biti toliko glup da ne skonta da je Crysis 2 noviji Od Crysis 1 ?
deklok, baš si neki mali klocko..
btw. živio flat!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.