Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem sa Cs-om

144 pregleda · 10 odgovora · otvorena 12.08.2010. u 17:59

Pozdrav sviima ..

Kao sto vidite u naslovu imam problem sa Cs- om
Trazio sam na Search , ali ne mogu da nadjem pa sam otvorio temu da pitam vas da mi pomognete 

Kada kliknem na Counter Strike 1.6 ikonu cekam 2 sec. i onda mi se pojavi ovo

~
" rel="nofollow" target="_blank">http://postavi.com/hosted/8946502183cdeb2cd2e60d9839ad8a04.png[/img]

Nikada prije mi se ovo nije dešavalo :/
Reinstall sam 2 puta , opet nista sve isto . 

Molim vas ako neko moze da mi pomogne .

@ Haris : Non Steam
Non Steam -

~ Zar je moguce da niko ne zna kako da riješim ovaj problem ? :S
Isti problem imam, samo što mi je bilo mrsko da otvaram temu. Znači otvorim cs ( novi kgb-ov, protokol 48 ) i nakon nekoliko sekundi mi se isti error pojavi. Ovaj protokol imam nekoliko mjeseci i tek prije nekoliko dana mi se ovo počelo dešavat.. Moram sačekat jedno minutu, ništa ne dirat i tek onda ići Find Servers i to da mi se ne bi pojavio taj error..
For mor inforjmješns abaut dis eror kilik ter.
SRCEMOJE je napisao/la:
For mor inforjmješns abaut dis eror kilik ter.
Pokušao sam sve to ništa ne pomaže u vezi toga . Ne znam dal' treba obrisati neki fajl ili nešto :/ ?
idi u add or remove programs izbrisi cs.. onda idi program files nadji valve i izbrisi skroz i onda instaliraj ponovo cs.. 
wxn je napisao/la:
idi u add or remove programs izbrisi cs.. onda idi program files nadji valve i izbrisi skroz i onda instaliraj ponovo cs.. 
Prvo procitaj citavu temu, pa onda nesto napiši .

Pise da sam vec 2 puta reinstall u što ulazi i to da sam brisao sve pa o5 install . -.-"  

@ w0n3z : Pokušao danas ne moože :S :/
Probaj pokrenut halflife (hl.exe) i onda idi change game na cs 1.6 meni je tako moglo :S
ili da reinstal ili da vidis driver ...
A ima jos 1 mogucnost koja je meni bila a to je hl.exe nije uredu bio .....

Instal sa dr cda ....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.