Dobro vece !
Molio bih vas ako neko korisit ovaj non steam V42 i da se razumije u noforcemspd bla bla da mi objasni kako i gdje upisem -noforcemspd i ostale komande da mi budu ucitane u igrici !
Znaci fino napisem u "C
rogram FilesValveCounter-Strike.exe" -noforcemspd -noforcemparms -noforcemaccel -w 800 -h 600 -gl -32bpp -nojoy i kad udjem na lan kao ove komande da nisam ni ukucao ! Dok na steam-u radi !
-Negdje sam procitao da moram instalirati stari patch pa ovaj novi preko da bi ove komande uspjele !
Znaci molim odgovor osobe koje ima iskustva ili zna rijesenje da fino objasni u temi gdje ,sta i kako da se ukuca da mi na lanu ocita ove komande !
Ko pomogne ima [color=green] aplauz[/color] !
Zahvaljujem !
Molio bih vas ako neko korisit ovaj non steam V42 i da se razumije u noforcemspd bla bla da mi objasni kako i gdje upisem -noforcemspd i ostale komande da mi budu ucitane u igrici !
Znaci fino napisem u "C
rogram FilesValveCounter-Strike.exe" -noforcemspd -noforcemparms -noforcemaccel -w 800 -h 600 -gl -32bpp -nojoy i kad udjem na lan kao ove komande da nisam ni ukucao ! Dok na steam-u radi !-Negdje sam procitao da moram instalirati stari patch pa ovaj novi preko da bi ove komande uspjele !
Znaci molim odgovor osobe koje ima iskustva ili zna rijesenje da fino objasni u temi gdje ,sta i kako da se ukuca da mi na lanu ocita ove komande !
Ko pomogne ima [color=green] aplauz[/color] !
Zahvaljujem !