Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Mene je stid, a vas ?

1.498 pregleda · 101 odgovor · otvorena 12.08.2010. u 00:48

Dobro veče.

-Kao prvo volio bih da admin ostavio temu nekoliko sati. Jednostavno je mene stid. Ovo je previše stvarno što se tiče tog Ekrema. Gledam grupu "Ekrem Jevrić FanClub" i jednostavno to je odraz inteligencije nas BOŠNJAKA,SRBA,HRVATA da neko sluša nekog dedara koji ima više kukuruza u zubima nego zuba. Ne samo Ekrema nego čitavu našu scenu, ja kad čujem seljaka poput Dade Polumente da rimuje "Kost i Most" i da se maloljetnice zadavaju i piju uz te pjesme ODVRATNO Ja ću priznati, da ću napuniti za 10-tak dana 16 godina, al kad nekog upoznam moje je pitanje "Koju vrstu muzike slušaš ?" da vidim jel ja dalje mogu stupiti u razgovor s njim/njom. Molim vas pogledajte vi pismenost Dade PoluKamilice, realno imam i ja grešaka al on je javna osoba zabavlja narod HEEEEEEEY u 1. razredu dobio poziv za vojsku.

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Ekrem-Jevric-Fun-Club/284185892278

-Pogledajte ovaj seljakluk, dole je Dado ostavio poruku i samo da napomenem ja sam ovaj Srčani Bolesnik.Znam da će se i dalje furati to ali fino je porazgovarati izbaciti to iz sebe jer nemam nikog da porazgovaram o muzici. Šta vi mislite o njemu i inače o estradi ? Jel imate riješenje ? I da ako imam grešaka molim vas recite, želim napredovati
vnd_ je napisao/la:
-Molim vas neka mi neko kaže gdje sam ja rekao da ću imati svadbu ? Ja ću se oženiti kulturno, okupiti familiju uslikat se koji put sa svojom mladom i stavti na fb slike i imati par lajkova. E zato jesmo tu gdje jesmo jer samo je važno napiti se uz Dadu. Dođe u grad da se pobije. Ja ne pijem, danas sam postio izgubio svijest al nisam odustao jer vjerujem da će se promjeniti neke stvari. ;D
Decko vidi se da si premlad i nezreo jos.. Polako dok se sve slegne, pa ces razumjeti neke stvari.

Evo prvi ja u tvojim godinama isto sam to furo, taj rep ( eminem,2pac,outlaws). Zavrsio osnovnu kreno u srednju stvari se malo po malo promijenile. Eminema poslusam 3x u mjesecu,ove ostalo skroz rijetko. polahko shvatices s vremenom..

Sad vezano za Ekrema Borata :)

Covjek je retardiran, s zeljom da bude pjevac. Morate ga razumijeti.. On se trudi da pjeva, posten je neiskvaren.. To najvise raju privlaci kod njega... Ja iskreno par puta sam pregledao kuca poso i gola gola.. Sami klikovi na jutubu govore sami za sebe.. = sprdacina velika.. Pomalo mi ga nekad bude i zao.. Ali sta ga ja imam zaliti, kad ima svoje fanove...

I da svak ima svoj stil fura to, ali kad dodje neka svadba,neki dernek bez narodnjaka ( Halid,Toma,Haris Dz,Saban) nema zabave. Vi pricajte sta hocete ali je tako.

Ja iskreno slusam dosta tipova muzike.Rock prolazi,ex yu isto tako, pop, strana rnb takodje. Ali slusam i narodanjake kako bi se reklo ove starije, normalnije. Toma, Halid, Saban najvise ..

I da niko vas ne tjera da slusate Ekrema ni ostale izvodjace. Ne svidja ti se zaobidjes ga i cao.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.