Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

eXtibO

1.777 pregleda · 60 odgovora · otvorena 02.10.2006. u 16:52

znam da ce me admini banovat nakon ove teme al et .. nek rade sta hoce

eXtibO, koji si ti samo retard .. jadan onaj koji tebi dadne admina ... kad ti banujes zbog malih sitnica neznam stvarno .. a kad saznam gdje zivis i gdje u skolu idesh dobro se cuvaj

znam da je tema za bacit ali sta cu kad me levat banuje zbog svake druge sto mu kazem a da mu ne odgovara ... evo sad napisao nick "morph. h8 eXtibO" idiot me banuje ..

et .. pa brisite temu, radite sta vam je qrcu chejf ..

hvala
ma drug to je redovno na svim nasim serverima.zato ako nemas steam kupi i igraj na njemackim.to ti je najbolje
Eh brate i ja imam zelju da skinem glavu tom maloumcu .. vjeruj mi samo neznam gdije da debila nadjem , jer i ja sam sam imao dosta takvih situacija na serveru .. tip stavim svoj nick debil me banuje , skinem mi neko ban odmah cim se ponovo pojavim opet se desava isto .

Sinoc me tako hladno banovao .. bio je tu jos jedan admin prisutan nick : Xander ... pa on me je gledao i vidio naravno da nemam nikakav cheat niti bilo sta drugo , jer da ljudi misle tako nesto nebi ni na jednom serveru imao amx .. tako da ... :/

Eh sada i mene interesuje gdije tog lika mogu naci ili bilo sta vezano za njega .. ime , prezime , skola itd itd ...

Sada jos nesto EPN je tako jadan server ... i vecina admina su debili ... cast izuzetcima ...

p.s. Tema nece biti obrisana ... barem se nadam , morph uz tebe sam ( kao i najsladji gamer , a to je Yasmina :$ )

bok1 je napisao/la:
Eh brate i ja imam zelju da skinem glavu tom maloumcu .. vjeruj mi samo neznam gdije da debila nadjem , jer i ja sam sam imao dosta takvih situacija na serveru .. tip stavim svoj nick debil me banuje , skinem mi neko ban odmah cim se ponovo pojavim opet se desava isto .

Sinoc me tako hladno banovao .. bio je tu jos jedan admin prisutan nick : Xander ... pa on me je gledao i vidio naravno da nemam nikakav cheat niti bilo sta drugo , jer da ljudi misle tako nesto nebi ni na jednom serveru imao amx .. tako da ... :/

Eh sada i mene interesuje gdije tog lika mogu naci ili bilo sta vezano za njega .. ime , prezime , skola itd itd ...

Sada jos nesto EPN je tako jadan server ... i vecina admina su debili ... cast izuzetcima ...

p.s. Tema nece biti obrisana ... barem se nadam , morph uz tebe sam ( kao i najsladji gamer , a to je Yasmina :$ )

bat je uz tebe
               bok1 je napisao/la:

nij stvarno se admin ponasa djetinjasto sve sto napise napise na csay sto povecava lag i ko nafuran djeli banove sto nije uredu.Kao sto je bok1 rekao EPN je sada jadan serwer p.s kao i njihova konekcija pa et problem sa adminima nije neko cudo al da mi djete od 11 godina kontrolira serwer stvarno nije uredu.I Bok1 haha da nadjem lika pa tebi ovaj idiot nije ni do koljena !

EDIT:papa

pozz svima i najedite se za iftar PEACE!
zaboravih napisati MORPH UZ TEBE SAM EV TI KNJIGA ENGLESKOG KOJU SI MI POSUDIO
               bok1 je napisao/la:

nije mi jasno kako ti nije mrsko kucat to
               Lvc je napisao/la:
nije mi jasno kako ti nije mrsko kucat to

ni meni uvijek se preznojim dok procitam njegov roman
A kasnije je banovao i mene i SetH-a.. uz vas sam, ako bude frke vicite..
               Je****Z je napisao/la:
nij stvarno se admin ponasa djetinjasto sve sto napise napise na csay sto povecava lag i ko nafuran djeli banove sto nije uredu

jer i jeste dijete?
je neznam stvarno ko njemu dade admina :S
               bok1 je napisao/la:

Nisam citao niti me zanima samo ti kazem , mozes se i meni i njemu ku**a napusit.
               LoCo je napisao/la:
je neznam stvarno ko njemu dade admina :S

ADMINA JE DOBIO OD DIREKTORA!
               yassa je napisao/la:
Nisam citao niti me zanima samo ti kazem , mozes se i meni i njemu ku**a napusit.

Moze ti se mrtva majka i mrtvi otac napunutsi ku**a hadalju retardirani .. nemoj da me uzimas uopce u usta glupko glupi ... get life ?

p.s. NEOBRACAJ MI SE !

Josh nesto da dodam .. nemoj da mi copiras te teme ovdije .. familiju ti posjetim vrlo bliznju ... a vjeruj da te mnogo raje trazi zbog tvog kurcenja .. i zbog nekog banovanja bez razloga .. nemogu da vjerujem da me djete koje je 8 razred moze banovati ... al fakat mi neide u glavu kako neko moze biti tako glup da NJEMU da admina .. al ono bash

Jedino rjesenje je da server rushim svakim danom .. tako da ako ja necu igrat nece ni on silu provoditi ... a mada ima i cool ( normalne ) raje , koja nisu djecica .. koja se nekurce kao sto se ku**e dva glupana .. jedan je malo stariji al jednako je glup kao i ovaj prvi

Necu da ti dopustim da me banujes .. jer nevjerujem da cu ikad uci na onaj server , jer sve samo od sebe govori kako server moze da valja kad djete koje je 8 razred banuje nekoga ... cemu nerviranje ? ne ne necemo se nervirat .. jer je mnogo servera koji su non steam .. tako da mi se cijeli epn moze naduVati chune .. jedini lik koji je normalan i kojeg respectujem je bladehood njemu svaka cast , a ostalu djecicu nabijem na muski spolni ogran :*
               bok1 je napisao/la:

ako saznam prvi gdje zivi il gdje ide u skolu javim ti na MSNu
               eXtibO je napisao/la:
Znam ja vas sviju, ali problem vam je sto vi ne znate mene, ono kad sam kickao bladehooda, bio sam u neonu.

Pa neznas nas sviju izgleda cim zemlju molis da te privuce sebi ... kad ces opet doci do neona ili bilo koje igraonice u Sarajevu .. zelio bih da ti postanem drugar ?

Samo se prokontaj .. kako ces biti yeban ... jednog dana ... To je sve sto cu ti reci ... a kad tad ce doci taj dan ... moras nekad iz kuce izaci ... neda mi se pisati .. vidjecemo se :x
               eXtibO je napisao/la:
Zadnji komentar na ovu temu,

pricajte sta hocete, BRIGA ME, apsolutno, to oko banovanja morpha, zna on sta je sve radio.

Za bok1ja, evo gledam ti sliku, nemas 40kg u sebi. xD

Neda mi se raspravljat .. cu kad tad :x
hahahha, joj kako mi je sve ovo smijesno citati, podrzavam bok1ja jer se i meni cesto desava isti problem da budem banovan sa istog servera, tako da mi je preslo u obicaj vise, kontrolisem se jos uvjek samo neznam dokle..
Sto se tice extiba nemam problema sa deckom, prepoznat ce se oni koji prave probleme (nazalost ne samo meni vec i nekolicini druge raje)

Pa hajd mangupe sad dodji u neon i banuj baldea, iako nikad ne igram dole doci cu da prisustvujem tom dogadjaju (ukopase coeka ispod cilima )...

jadno i zalosno

Sto covjek rece, kupi steam i igraj, ovi banovi vise prelaze sve mjere
               eXtibO je napisao/la:
Zadnji komentar na ovu temu,

pricajte sta hocete, BRIGA ME, apsolutno, to oko banovanja morpha, zna on sta je sve radio.

Za bok1ja, evo gledam ti sliku, nemas 40kg u sebi. xD

e znas njih?
e pa neznas mene..
neznas ljude koji ce te pojest za petaka.....
a pic*ka si sto nesmijes reci ko si..
jer nebi te bilo na kugli zemaljskoj..
mene si isto banovao par puta!!!

ZAJEDNO SMO JACI !!!!
IZREDACEMO SE SVI NA TVOJOJ 11godisnjoj GUZI!!!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.