Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Graficka / vSync

70 pregleda · 8 odgovora · otvorena 11.08.2010. u 15:12

Uzeo sam novu masinu sa grafickom Ati Radeon HD 3450 e sada zanima me sta sve trebam pogasiti na samoj grafickoj (u caalystu) da imam fps 100, nemogu nikako da nadjem vSync..

molio bih one koji imaju radeonke, da ostave SS.. ko pomogne bice nagradjen..

Tako iskljucujes , mada sam primjetio da to kod ATI grafa ne pomaze . ( imao sam 2 ATI grafe i kod obe je fps bio isti , bez obzira na vsync )
braoolyo je napisao/la:

Tako iskljucujes , mada sam primjetio da to kod ATI grafa ne pomaze . ( imao sam 2 ATI grafe i kod obe je fps bio isti , bez obzira na vsync )
imao sam i ja 9250 pro i bio mi zakucan, neki dan mi se sjebala maticna bacio pc u kantu danas uzeo novi sa ovom grafickom od 512mb, i fps mi max 80 pa pada i dize se i isti se proces stalno ponavlja
Kad udjes u catalyst, udji u advanced view, s lijeve strane pod graphic settings idi na 3D onda standard settings, pa s desne strane nadji Wait for vertical refresh - slider stavi na Always off - apply - ok.
Lima je napisao/la:
imao sam i ja 9250 pro i bio mi zakucan, neki dan mi se sjebala maticna bacio pc u kantu danas uzeo novi sa ovom grafickom od 512mb, i fps mi max 80 pa pada i dize se i isti se proces stalno ponavlja
Meni je grafa 1024 MB , u CS-u kad god oko mene ima vise ljudi fps pada do 60-70 , onda opet na 100 i tako ...
Ja sam imo HD3650 ali na AGP slotu i fps mi je dosta varirao. Npr. izadju mi 3 lika fps padne na 40-50, a da ti ne pricam kad sam u smoke-u. Cak sam je i Overlock-ovao ali nista.

Puno pozdrava.
Ja imam ATI Radeon HD 3400 Series fps na cs 100 nikad ne pada , kad udjem u smoke ne pada ispod 90 ...
Na toj ti grafi FPS mora biti 100.

Nema potrebe da gasis vSync.

Nova mašina , a ? (:

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.