Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno

Mobiteli

642 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.10.2006. u 19:08

Koji bi mi vi mobitel preporucili?

Ja cu ostaviti Nokiu 6630 ali sad hocu da kupim jos 1 mobitel!Znaci ne zelim da bude Windows Mobile niposto!Symbian moze ali i ne mora!

Od mobitela Zelim:Kameru 3mp ili vise,da ima slot za karticu,da ima po mogucnosti stereo zvucnike(ali nije obavezno),da podrzava kartice od 1 gb i da izgleda dobro(citaj:sminkerski)!

Dosad su tu Samsung d900,Sony Ericsson k750i i k800i!Cijena nije mnogo bitna

Navedite i vi neki model koji sam izostavio ili koji se vama licno svidja i napisite koliko ja para
www.mobilnisvet.com - tu imas kategorije, upisi te karakteristike i naci ce ti..
w550,w800,d600 i josh 9210
D500 sminka
nokia n93 najjaca ocam
zz
k800

http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php
k800i
               cannabis je napisao/la:
nokia n93 najjaca ocam
zz

ogromno ..
uzmes za sebe malo para,a kupis nokiu 3310. super mob nije jeftin lol
k800 jeste do bola dobar,ali nije bas neka sminka...ako zelis fancy telefon radije gledaj d900 ( iako je po meni k800 bolji )....uglavnom gledaj da uzmes neki preklop ili slider jer monoblock brzo dosadi , tako mi je i sa mojom k750 pa sada hocu neki smekerski fon

@s0m3_2k6 , gdje u sa ima k800 za 650 km??
               No-Name je napisao/la:
ogromno ..

jest ogromna al je beton ebga danas svaki mob koji ima vise opcija je malo veci nego ostali
zz
               TERmix je napisao/la:
UZMI 3310
DIGITALNI FOTOAPARAT (BILO KOJI)
I MP3 PLAYER

ILI ALL IN W800I

hahah kako si ti meni lud... nece covjek da kupuje sve tehnicke stvari vec samo josh jedan tel... Sve u svemu,dobar prijedlog ZZ
               TERmix je napisao/la:
UZMI 3310
DIGITALNI FOTOAPARAT (BILO KOJI)
I MP3 PLAYER

ILI ALL IN W800I

lagano...
pogledaj W900 neces se pokajati.telefon je beton imo sam priliku nosati ga 3 dana.zaljubio sam se u njega
Rješenje
Prva i zadnja preporuka ! N93

Telefon ima sve! opticki zoom , 3.2mpx ! symbian 9.1a
sve sto treba da ima jedan dobar telefon ! kosta negdje oko 1000km ! ja namjeravam da ga kupim !
a sto se tice tezine nije problem moj drug ga ima, tezina mu je fino raporedjena i neigleda toliko tezak ! ima displey 2.8" sto je pravo dobro kada se stavi na preklop sa desne strane !

Kao ja sad hocu da sebi kupim telefon pa cu ja staviti temu na gamers da ostali vide da ja imam para za dobar telefon...

SRAMOTA

KUPI NOKIU N73 DOK JOJ NIJE SKOCILA CIJENA TO JE NAJBOLJI TELEFON ZA TA PARE KOJE SE MOZE UZETI DRUGIM RIEJECIMA ISTI JE KO NOKIA N93 IMA ISTI DISPLAY ISTE VELICINE REZOLUCIJE A NIJE NA PREKLAPANJE IMA 3.2MP KAMERU CARL ZEISS OPTIKU

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.