Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

NOKIA 6680

292 pregleda · 13 odgovora · otvorena 25.12.2006. u 14:13

Eh ovako imam NOKIA 6680 MObilni Telefon Dekodiran na Italijansku Mrezu, ako neko zna gdje se moze Dekodirati neka mi javi...
btw. Treba mi neka stranica za Symbian..
.PrOfA. je napisao/la:
OveMobitele nije moguce dekodirati tako lahko...
Curio je neka app koja to moze ali nije bas najispravnija...Mislim da se moze dekodirati u Srbiji oko 100Eura...

pa dok sve uradis pasa ispadne ti skuplje to sve neg mobite sto kosta, ali pokusaj na skenderiji nek je sa srecom
Ima u Citluku na Tromedi kod Joje, moze odradit svim symbianima,a i ostalim mobitelima za 20 KM, ako ti se isplati dodi
.PrOfA. je napisao/la:
Mislim da se moze dekodirati u Srbiji oko 100Eura...

a sto pitas gamers.ba ako vec znas ?
Chosen_One je napisao/la:
Ima u Citluku na Tromedi kod Joje, moze odradit svim symbianima,a i ostalim mobitelima za 20 KM, ako ti se isplati dodi

Ponavljam pasa to su (BB5) Telefoni kao 6630,6680,n70...
Ne mogu se nigdje u Bosni Dekodirati bar tako kazu...Bio sam u Skenderiji lik kaze 100Eura u Begogradu ti kao si siguran eto mene u Citluk...
nemoze kod nas.ja nisam mogao 6630 dekodirati salji u beograd i mislim da je 50€
Ja imam isti dobio ga iz svedske,dekodirao sam ga u beogradu 70 eura kosta
Dekodirao tj. kao sto se u nas kaze flashirao moj brat za 20 KM po komadu 6630 i 6680 iz TIM (talijanske mreze) u orginal Nokijin software
Tko vam je kriv kad nema strucnjaka gore za to i sto naplacuju skupo (u nas svaka baba to zna), nego ti lijepo u autobus ili auto i pravac vamo
Moze se i sa valastitog kompa flashirat pomocu neka dva programa (moj brat probao flashirat svoj N70, ali imao problema sa USB kablom pa se u pola posla prekinulo flashiranje, odnio tom tipu i on mu ga potpuno flashirao), vidi na internetu ako se zelis upustat sam u takve avanture

Zadnji edit: 25.12.06 u 21:35:56

Chosen_One je napisao/la:
Moze se i sa valastitog kompa flashirat pomocu neka dva programa (moj brat probao flashirat svoj N70, ali imao problema sa USB kablom pa se u pola posla prekinulo flashiranje, odnio tom tipu i on mu ga potpuno flashirao), vidi na internetu ako se zelis upustat sam u takve avanture

Hmmm, I meni je sa Italijanske Mreze (3)...
Znaci moze fleshiranje ?
Hmm, necu se sam upustati u to.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.