Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Slow Motion - Video Edition

161 pregled · 11 odgovora · otvorena 05.08.2010. u 18:19

Pozdrav svima , kako ste , sta radite ? ? ?

Da se bacimo na posao . Znaci dajem 30 bodova / 30 bodova . Necu da ih bacim dzabe , jer ih nemam na bacanje . - Odmah da pocnemo .

- Treba mi program u kojem mogu , da usporim odredeni dio klipa , da ono npr , udarac sakom ide sporo dok ruka dode do glave , tako mi nesto treba . Ja kako znam to se kaze Slow Motion .

- Eh sada , ko ima namjeru da mi pokupi ovih 30 bodova zamolio bi ga da mi vako napise o programu .

- Ime programa , kako to da uradim ( mislim taj slow motion ) i nista vise . Znaci necu cs klipove i te igrice to mi ne treba . Hocu da editujem neke svoje klipove koje ja snimim na mobitelu .

- Osim Pro Las Vegasa ( ili kako mu je vec ime ) - on mi ne treba .

- Zamolio bi admine da ne brisu temu , i ako koga nagradim da i on aplauz dadnu , ako nije problem . Hvala
Sony Vegas 8 ... skines , otvoris ubacis klip i kliknes na klip drzis ctrl i povlacis misem prema desno da usporis.... a da ubrzas prema lijevo...
- Sony vegas 9.0, skini s neta.
- Ukucaj na youtube how to do slowmotion in Sony Vegas 9.0 i to ti je to :]
Da se ne peglaš ovdje, i da se raja ne pegla.
Živio.
windows movie maker,svi korisnici OS widnowsa imaju taj program.
mislim da tamo imas nacine na koji ces obraditi video,tako da ima i slow motion
ispravite me ako grijesim...

vidite da je covjek napisao da mu sony vegas nije potreban -.-'
sNiiz je napisao/la:
windows movie maker,svi korisnici OS widnowsa imaju taj program.
mislim da tamo imas nacine na koji ces obraditi video,tako da ima i slow motion
ispravite me ako grijesim...

vidite da je covjek napisao da mu sony vegas nije potreban -.-'
Kako to da uradim u windows move makeru ? ? ?
imrankoo_ je napisao/la:
Kako to da uradim u windows move makeru ? ? ?
pmao sam te...
Nekada i HLTV ima slow motion. Sada neznam jel neki brz kill ili šta uglavnom nekad ima.

Najbolje skini Sony vegas 9.0 Pro i rokaj.
Sony Vegas [bilo koji]

ubaci klip u sony vegas, stavi strelicu misa na kraj klipa, drzi ctrl i povlaci prema desno [za usporavanje], a lijevo [za ubrzavanje]...

http://www.youtube.com/watch?v=5GS8PQtEdw0

Windows movie maker [IMAS GA U PROGRAMS/MOVIE MAKER]

Ubacis klip, imas sa strane effekte, i slow motion efekat ubacis u movie !
Samo da dodam post, kontas da usporavas svoje neke snimke sto si snimao sa kamerom/telefonom tesko da ces dobiti taj efekat kao kod igrica...
jer moras imati kamere sto su preko 30fps (frames per secon/slicica u sekundi) usporices samo taj dio a nece ti biti dozivljeno kao u CSu...
ako me kontas sta hocu da ti kazem.
Ono 30slicica je skroz u realu po sekundi, ali ako to razvuces na nekin 3 sekunde dobijas 10 slicica po sekundi sto odma dobijes kocenja...

msm da ne pametujem
p.s. trazi malo po YT "time warp" ili ako si gledao tu emisiju na Discovery pa ces skontati

Pozdrav,
CoreDuo
Sony Vegas Pro + VELOCITY (Ne ono da vlecis klip sa ctrl, kucaj na Youtube velocity tutorial), ali kako sto je CoreDuo rekao, posto telefoni nemaju neki veliki FPS pri snimanju, uspori ga samo malo i kocit ce, za razlika od CS filmove koje se snimaju na 90-500/600 FPS.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.