Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Gazzel

623 pregleda · 21 odgovor · otvorena 02.08.2010. u 00:51

Gazzele sine moj najdraži, spao si na niske grane, a spast ćeš na još niže kada saznaš neke novosti.

I, da... Edituj mi još jednom uvod u temu i naslov i pobrinut cu se da vise nikad to ne uradis.
Nije tesko dignut server, al koji ce ti ak o5 nema raje, treba raju navuc, znaci da se stave rankovi i da se npr djele g.ba bodovi za 1,2,3rank etc...

A kasnije kada krene server biti pun, to se moze i ukniuti...

Mislim na tu caku se uvijek moze ljudi navuc
ma to je rtd hosting ! 1. stvar od samog pocetka je bilo lose ...tj od kad se gazel umjesao u ove stvari. Ja nisam znao da je on 95' god ... Evo gore citam da je isto ko i mix jamesbond.

Dok je KGB bio moglo se igrat. AL Na ovom sranju da se tako izrazim od hosta... nije da mi ne zelimo igrat nego je uzasno!

Meni je iskreno pun k njegovih napuhanih prica i obecavanja!

Daj nadjite nekog ko je normalan i ko ce se brinut o serverima.

Jos je postavio i ip na INDEX i jos se gba sramoti reklamiranjem rtd hosta ... Ma ovo je sve izmaklo kontroli

Najbolje da se Gamers.ba vrati na KGB i sve će biti dobro.

Post dobio aplauz od mirofa

Kada g.ba serveri budu imali kvalitetno rukovodstvo i isti hosting, u ovom slučaju kgb, sve će biti uredu. Sve dok to ne bude na mjestu, nema nam napretka.
je napisao/la:
epic win

sve sto gazzel zapocne to propada, kad je kupio admina, g.ba na rubu propasti ^^
"Jer i konkurencija kupuje kod nas"
LOL

Sa gazzelom serveri nece nista postic :/

ali najbolja njegova izjava je bila kad je otvorio onaj FlameHosting
i kad je napiso cjene servera i ispod glavna napomena ...ovako je pisalo

"NAPOMENA: Svi serveri su iskljucivo EPS"
Za to nemam komentara
Mislim da ce se taj problem sa serverima moci rijesiti ukoliko serveri budu u rukama pravi ljudi koji ce nesto uciniti .

Ali nevjerujem da mogu biti kao prije krcati serveri.
Vi niste pročitali moj post gore? E pa onda ću ponovit.

m1x.James.Bond drži 7 jkj servera koji su STALNO PUNI. On ih POTPUNO SAM održava, NIKO mu ne pomaže, joe je samo digo servere. A isti taj james bond je 95 godište, jel vi kapirate? Nije ovdje stvar u tome koliko ko godina ima, stvar je u tome koliko je on zreo i ozbiljan za te svoje godine.. Gazzel tu zrelost i ozbiljnost nema, treba naći OZBILJNIJEG lika, a ne STARIJEG ( naravno taj ozbiljniji može bit i stariji )

Kontate?
Prokockali ste priliku od KGB-a. Sad se treba neko ozbiljan pridruzit da vodi servere, i neko ko ce zamoliti KGB, da g.ba bude dio njih.
g.ba serveri odavno propali. koliko je samo tema bilo o dizanju i padanju novih servera? koliko je hostinga bilo do sad? ne zamarajte se sa ovim, gluposti..
Ako ima ko ozbiljan da vodi, mislim da bi kgb rado pristao.
Ako želi riddle ili ko je već glavni za to, ja mogu pomoć oko server-a. Mogu zamolit KGB-a da nas opet sponzorišu.
Prvi put da se oglasim o ovoj temi, nikad se nisam petljao oko g.ba servera davao kritike, prijedloge, pohvale itd.

Treba izmjeniti servere iz temelja prvo sa hostingom(Vratiti na KGB) pa onda sa administracijom(nova administracija bez ikakvih štela i malverzacija).Treba napraviti dio na g.ba bilo bi najbolje umjesto kupoprodaje(ubačen redirekt na pik.ba, bolje onda pored ostalih reklama ubaciti pik reklamu) naraviti SERVERI gdje bi bila statistika, administracija i adrese servera, onda bi se to trebalo uvezati sa gatherima i preko njih bi se dizali mixevi, smanjile bi se teme a i imalo bi neku funkciju.

Vodstvo prepustiti provjerenim momcima koji se ističu na gamersu i koji imaju volju da vode g.ba servere, a ne vako niti se zna ko plača, a ko pije, ali opet je tu bU i kompanija.
Pošto je Faris na moru + je banovan da se ja javim u ime firme GameHosting

Znaš da nemam ništa protiv tebe posebno protiv tebe na ovom sajtu. Ali napisati da se Faris šprda sa serverima ti je bezveze iskreno. Svi Vi sada možete srati da se mi ne trudimo, da se zajebajemo ali nije tako. Faris ganja tu mašinu iz Srbije i kad se vrati iz Zaostroga serveri će biti dignuti i sve će biti normalno. A Vi ostali da Vam pojasnim neke stvari. Momak ima firmu svoju drži hosting u kojem ima 60 klijenata i 64 aktivna servera. I kažete zajebava se. Ako mislite da možete bolje bujrum, izganjajte sponzorstvo od KGB-a opet ali znate šta će Vam reći iggy ili relja " Nama je Vaša reklama privukla 2 korisnika server će te morati plaćati " Ukoliko te spremni odvojiti neznam koliko im je server eto nek je 20 km za Gamers.ba public i ostalo kažem Vam BUJRUM . Meni je više pun ku**c Vaših sranja da se mi zajebajemo hahu. Vlasnik portala Adnan Budimilić je Farisu dao to zaduženje da on vodi Gamers.ba server i znači Vi nemate ama baš nikakvo pravo da sad serete da se on zajebava. Ako imate nešto da kažete lagano www.gamers.ba/profil/bU i pošaljete PM. Hvala ćao

Ako nemaš ono nešto pametno za reći nemoj me citirati
elitewow je napisao/la:
Vi niste pročitali moj post gore? E pa onda ću ponovit.

m1x.James.Bond drži 7 jkj servera koji su STALNO PUNI. On ih POTPUNO SAM održava, NIKO mu ne pomaže, joe je samo digo servere. A isti taj james bond je 95 godište, jel vi kapirate? Nije ovdje stvar u tome koliko ko godina ima, stvar je u tome koliko je on zreo i ozbiljan za te svoje godine.. Gazzel tu zrelost i ozbiljnost nema, treba naći OZBILJNIJEG lika, a ne STARIJEG ( naravno taj ozbiljniji može bit i stariji )

Kontate?
Slusaj da ti malo bolje objasnim on odrzava 7 servera
dali ih on placa ?(ne ) dali je on kreno od nule (ne )

Nemozes porediti jemsa i gazela

Gazel je dosta pametniji znam ja lik po cjelu noc pravi pravio
servere i da mu niko kaze ni je***o hvala vec haj da j admina daj
ovo daj ono .

Kako ste zasluzili da se dobije sever kada je poslije prelaska
na drugi hosting tj .kada je nestalo redicta sa KGB
server je prazan tako da nemoras pricati protiv gazela
kada se covjek nemoze bratniti

Ado je napisao/la:
Pošto je Faris na moru + je banovan da se ja javim u ime firme GameHosting

Znaš da nemam ništa protiv tebe posebno protiv tebe na ovom sajtu. Ali napisati da se Faris šprda sa serverima ti je bezveze iskreno. Svi Vi sada možete srati da se mi ne trudimo, da se zajebajemo ali nije tako. Faris ganja tu mašinu iz Srbije i kad se vrati iz Zaostroga serveri će biti dignuti i sve će biti normalno. A Vi ostali da Vam pojasnim neke stvari. Momak ima firmu svoju drži hosting u kojem ima 60 klijenata i 64 aktivna servera. I kažete zajebava se. Ako mislite da možete bolje bujrum, izganjajte sponzorstvo od KGB-a opet ali znate šta će Vam reći iggy ili relja " Nama je Vaša reklama privukla 2 korisnika server će te morati plaćati " Ukoliko te spremni odvojiti neznam koliko im je server eto nek je 20 km za Gamers.ba public i ostalo kažem Vam BUJRUM . Meni je više pun ku**c Vaših sranja da se mi zajebajemo hahu. Vlasnik portala Adnan Budimilić je Farisu dao to zaduženje da on vodi Gamers.ba server i znači Vi nemate ama baš nikakvo pravo da sad serete da se on zajebava. Ako imate nešto da kažete lagano www.gamers.ba/profil/bU i pošaljete PM. Hvala ćao

Ako nemaš ono nešto pametno za reći nemoj me citirati
Aj sto j**e, vec sto usi zavrce!
~ Da se i ja javim , Faris banovan i sada kada' je na moru svi protiv njega pricaju , a kada faris dodje u bude trebala biti' podjela admina , svi vi sto ste ga pljuvali ce te se prijavit , i faris ce vam bit' brat
Momci se trude sta , koji problem ?
ne svidja vam se nemoj te igrati i prijatno.

hvala , cao.
xpallyftw je napisao/la:
~ Da se i ja javim , Faris banovan i sada kada' je na moru svi protiv njega pricaju , a kada faris dodje u bude trebala biti' podjela admina , svi vi sto ste ga pljuvali ce te se prijavit , i faris ce vam bit' brat
Momci se trude sta , koji problem ?
ne svidja vam se nemoj te igrati i prijatno.

hvala , cao.
Jarane moj lijepi... Da se ovdje iko trudi server bi bio pun 24/7, a ne prazan i pored toga down... Svi vi možete pričati kako se gazzel trudi, kako se živ slomi da nešto postigne... Ali, nema rezultata, a trud bez rezultata se ne računa.

Do sad je servere prebacivao preko milion nekih hostinga, i svi osim KGB-a su sranje na kvadrat, ako ne i na kub. Trebao je razmišljati na koji će hosting prebaciti servere nakon što je izgubljeno sponzorstvo od KGB-a, i da se samim tim samo jednom mijenja ip... Ali, ne, treba svake sedmice mijenjati hosting i samim tim ip adresu... Jedini krivac za ovakvo stanje sa serverima je Gazzel i niko drugi, jer on ne samo što vodi servere nego vodi i ovaj retardirani hosting.

Blago onom ko sa Gazzelom poslovao nije.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.