Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PiC] Kajoty

164 pregleda · 10 odgovora · otvorena 31.07.2010. u 19:03

Znam da nije proslo 5 dana od moje zadnje PIC teme ali bojim se da sutra necu moci postaviti jer ću najvjerovatnije limit potrositi xD

Za danas 5 radova.

Malo sam "Eksperimentisao" pa sam napravio jedan Borderless signature i jedan sprite tj prvi su mi te vrste

Remake signatura:

Borderless signature:

Isti ko ovaj gore samo sto sam ga stavio u normalne dimenzije:

Sprite signature:

za SM :/

To bi bilo za dans, molio bih da koristite sistem ocjenjivanja :

CnC

@aer0 znam da sam malo sjebo LS, trebao sam ga staviti u gornji desni ugao :/, a onaj borderless sam samo pokusao tj eksperimentisao
Onako nije loše , al može bolje (:

Bilo bi 5 da smijem 8:

Kad cete shvatit da rad nije samo duplicirat render, smudgat pozadinu, i dodati c4d :/, i pri tome flow je strasan, kompozicija takodje..

Ova brodeless je solidan, samo i on nije nesto, mada, render je totalno zapostavljen i fali dosta svjetlosti upravo zbog zagusenosti focala

Kod zadnjeg je prica malo drugacija, tu si napravio uspjesno sve osnovne elemente siga, boje se koliko toliko slsazu, kompo nije losa, ali svjetlostttt, ubiiii, totalno pocetnicki, tolika svjetlost na tako mali focal + svjetlost nema svoju ulogu tj da osvijetli neki dio focala i pri tome potamni drugi dio, ti si samo posvijetlio jedan dio a drugi je opet svijetao, dodaj tu malo burn-a

kiu

uvijek moze bolje, radovi su lijepi svaki na svoj nacin

Ma moze naravno bolje uvijek, ali ovo je isto extra

Svaka čast , samo nastavi.
Fino uradjeno. Radovi mi se naravno svidjaju. Svaki tvoj rad ono jak? :*

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.