Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] bioniC

211 pregleda · 14 odgovora · otvorena 26.08.2010. u 22:37

Pozz ljudi,

Za danas 2 siga:

Anime sig

Jessica Alba sig

G.ba sistem blablabla

Jessica Alba... Brisem monitor.

Veoma dobre slike, pravo mi se svidajju, nisu boje retardirane vec fino ukomponovane. Naizgled ubija. Neznam te neke dijelove od cega se sastoji jedan sig tako da ti nemogu jaci komentar

3/5
aj ziv bio stavi sljedeci put zvijezde mrsko ici svaki put do teme xD

ugl evo ocjena za radove

Prvi rad mi se nikako nesvidja, nikad nebi trebao staviti gardient na normal jer slika izgleda dosadno, tu treba da bude kontrast boja, kod drugog rada dobro si poredao ove c4deve, ali nekontam dimenzije zasto male uzimate jer male dimanzije ogranicavaju sta sve mozete staviti na rad. bolje uzmi 400*200. također je svijetlost prejaka . Better next time ^^ KIU

mislio sam na drugi rad, tek sad primjetio text, mogao si onda staviti stroke ^^ btw nosim naocale xD
Zaboravio si staviti sistem glasanja tj. zvijezdice same u temi

@topic

svidja mi se je sig jessica alba prvi ne bas nesto, ne godi mi oku..

ocjena ->
KajotY je napisao/la:
aj ziv bio stavi sljedeci put zvijezde mrsko ici svaki put do teme xD

ugl evo ocjena za radove

Prvi rad mi se nikako nesvidja, nikad nebi trebao staviti gardient na normal jer slika izgleda dosadno, tu treba da bude kontrast boja, kod drugog rada dobro si poredao ove c4deve, ali nekontam dimenzije zasto male uzimate jer male dimanzije ogranicavaju sta sve mozete staviti na rad. bolje uzmi 400*200. također je svijetlost prejaka . Better next time ^^ KIU

mislio sam na drugi rad, tek sad primjetio text, mogao si onda staviti stroke ^^ btw nosim naocale xD
Get some glasses, ima i na prvi i na drugi text ^_^
Ovaj prvi sig nije nesto .. ocjena:6

Jessica Alba sig ocjena: 8.5
Prvi rad drama dobro urađen, drugi nije nešto, previše boja namazano.
Tri +
Ove bi zvjezdice nazvao kulturnim spamom.

Meni se sviđaju sigovi kao običnom laiku sad da tražim neke greške u njima nisam za to.
Jessica <3 !

Radovi nisu loši, samo nastavi tako brate

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.