Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

bitmeter molim pomoć

65 pregleda · 4 odgovora · otvorena 30.07.2010. u 13:11

molio bih nekog da mi pomogne oko ovog programa danas sam ga skinuo pošto u zadnje vrijeme dobivam abnormalne račune za internet a čuo sam da je ovo dobar program za mjerenje potrošnje-sad kad sam ga skinuo stalno mi je na monitoru kao neki prozorćić koji stalno mjeri vrijeme kao štoperica i ima neki graf sa crvenim i zelenim crtama i još ima neki dl i ul koji se stalno povećavaju molio bih nekog da mi objasni gdje ja sad na tome svemu vidim potrošnju dali na tome dl ili na ul i šta je taj graf za zelenim i crvenim crtama i to mi je stalno na ekranu nemogu nikako maknut MOOOOOLIM VAS POOOMAGAJTE ljudi kako da više to shvatim:)
Nemogu ti pomoč oko bitmetra pošto ga nisam koristio, ali ti mogu preporučiti netlimiter 2 pro koji je jedan od najboljih programa za mjerenje potrošnje.

par SS:

Vako porgrm izgleda:
http://pokit.etf.ba/upload/pokit8e452e79cd525671ce2fb6997b73aaf9.png

view - all tools - stats:
http://pokit.etf.ba/upload/pokit96204ac6fec932a7ead15ce6b279cbba.png

Tu možeš birati potrošnju za dan, mjesec(sadašnji, prošli), godinu, ai i možeš odabrati vremenski period pračenja potrošnje.Možeš potrošnju resetovati kad ti dođe novi limit.Možeš birati jedinice pračenja potrošnje: B,KB,MB,GB.

Ovu verziju možeš nači na torrentu i na warez forumima.
hvala druže probao sam ga sad skinuti ali mi šalje poruku da na sedmici to nemogu instalirati svijedno hvala ti
:)
mickey96 je napisao/la:
hvala druže probao sam ga sad skinuti ali mi šalje poruku da na sedmici to nemogu instalirati svijedno hvala ti
Meni perfektno radi na sedmici (pošalji na PM koju su verziju skinuo pa će mo to pokušat nekako riješit)

EDITogledaj poruke
sada sam uspio skinuti neku verziju 1.30 trial period dali je to to ako je to gdje ja tamo vidim svoju potrošnju i kako to sve šljaka pošto vidim da tamo ima masu mogućnosti mene samo zanima moja potrošnja dali je to možda ono gdje ima rubrika RECEIVED I IZA TOGA IDU MEGABAJTI a ima i sent i iza toga također idu megabajti ajd druže pomozi da se snađem u svemu tome hvala ti:)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.