Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hotmail registracija?

76 pregleda · 6 odgovora · otvorena 29.07.2010. u 14:26

Treba mi hitno pomoc.
Imam domen i na njemu par e-mailova. E sad me interesuje kako mogu da ih registrujem na Windows Live Messenger i na Hotmail. Znaci da ostanu ti e-mailovi (tipa: [email uklonjen]) i da preko Hotmail citam njihovu postu. Nekad sam ovo znao ali sad ne mogu to da nadjem.

Hvala puno svima.

P.S.
Nemam dovoljno bodova da bih mogao da otvorim pitanje... Pa bih molio admine da nagrade aplauzom onog ko mi pomogne.
Odes na www.domains.live.com i tu dodas svoj domen. Onda će ti biti priority nešto tako i onda odeš u cpanel onda u mx entry i tu dodas prority 10 i neki link sto ti je tamo pisao i refresujes domains.live.com
SIgurno nisi skontao pola pa ako hoces posalji mi na PM podatke od cpanel pa cu ti ja sredit.
http://www.gamers.ba/forum/7/88419/-tut-verifikacija-e-mail/

Možeš preko tog tuta, a možeš i preko hotmail-a napraviti samo što ti neče biti verifikovana i nečeš moči primati i slati mail-ove preko te adrese.

Da bi ti bila verifikovana moraš imati domenu i preko nje napraviti mail koji ti je potreban.
samo uz svoju domenu preko koje napravis svoj meil normalno da mozes primati, sve ostalo sto napravi na hotmailu tipa [email uklonjen] nece biti verifikovano i neces primati nikakve meilove.
ediNho je napisao/la:
Odes na www.domains.live.com i tu dodas svoj domen. Onda će ti biti priority nešto tako i onda odeš u cpanel onda u mx entry i tu dodas prority 10 i neki link sto ti je tamo pisao i refresujes domains.live.com
SIgurno nisi skontao pola :P pa ako hoces posalji mi na PM podatke od cpanel pa cu ti ja sredit. ;)
mnogo si mi ti pametan.... :)))) nidje veze sa vezom... a jos da ti dam cpanel podatke... pa nisam sisao vesla... ;)

e inace admin lock temu nasao mi je drug....

hvala svima....
be_pro je napisao/la:
mnogo si mi ti pametan.... ))) nidje veze sa vezom... a jos da ti dam cpanel podatke... pa nisam sisao vesla...

e inace admin lock temu nasao mi je drug....

hvala svima....
Ma nema veze Ja sam ti htio pomoć... a i rekao sam ako hoćeš nisam rekao da moraš
Passport.net >> Upis >> Popunis formu >> Verifikujes link koji ti stigne na mail koji zelis verifikovati >> Logujes se preko passport.net >> Gotovo :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.