Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stasnet Tournament 14.8.2010.

1.235 pregleda · 23 odgovora · otvorena 29.07.2010. u 22:22

EDIT :NA ZAHTJEV JEDNOG OD PRO IGRACA IZ NASE ZEMLJE xD TURNIR CE SE ODRZATI 14 i 15 8.2010 ZBOG TOGA STO NEKI IPAK RADE A JOS TADA JE WEEKEND TAKO DA TURNIR JE 10000% 14 i 15....

Pozz raja...

14 augusta će se održati turnir u stasnetu. Ovaj turnir neće biti youth, tj. pravo učešća imaju sve ekipe. Invite imaju ekipe :

~ Oldies [ potvrđeno ]
~ kkl180 [ potvrđeno ]
~ Ameeba.navigation [ potvrđeno ]
~ Team exploit [ potvrđeno ]
~ pLg [ potvrđeno ]
~ nF
~ xplicit ˙(my team) [ potvđeno ]

Ekipe pored invite-a (koje se prijavljuju ) :

Izvinjavam se ako sam nekoga zaboravio, edit ću kada se sjetim....

Uplate standardno po 10 Km, tj. 50 Km po ekipi... Turnir će biti po sistemu od 8 ekipa. Turnir će se održavati dva dana. Prvi dan grupna faza, drugi dan polu finale i finale. TURNIR JE ZATVORENOG TIPA . Pokušat ću srediti smještaj za ekipe koje budu dolazile " iz vana ", ali ništa ne obećavam, edit ću temu za smještaj sutra... Što se tiče pravila... :

~ No bugs allowed ( 1.opomena - 2. diskvalifikacija )
~ Unbind mwheeldown/mwheelup ( NO SCROOL ) ( 1. opomena - 2.diskvalifikacija )
~ Net_Graph 0 (1. opomena - 2.diskvalifikacija )
~ gl_spriteblend 0 (1.opomena - 2.diskvalifikacija )
~ gl_polyoffset "32.32.32.32" (1.opomena - 2.diskvalifikacija)
~ manje deranja molim ( "Lakše vama, lakše nama " )

Ovo će se sve pratiti na HLTV-u tako da nema svađe...
Što se tiče prve opomene... Ako se desi, automatski se gube 3 runde, a oštećena ekipa dobija 3 runde.. Pravila kao pravila, svi znamo, da se ne peglamo više . Uplate će se vršiti do 13.8.2010., do 18h tj. do nedjelje slijedećeg mjeseca. Turnir se održava u utorak.

Kao što sam rekao turnir je baziran na principu od 8 ekipa. Igra bi trebala izgledati ovako :

GRUPA [ A ]

# TEAM 1 vs # TEAM 2 [ de_dust2 ]
# TEAM 1 vs # TEAM 3 [ de_nuke ]
# TEAM 1 vs # TEAM 4 [ de_inferno ]
# TEAM 2 vs # TEAM 3 [ de_inferno ]
# TEAM 2 vs # TEAM 4 [ de_nuke ]
# TEAM 3 vs # TEAM 4 [ de_dust2 ]

GRUPA [ B ]

# TEAM 5 vs # TEAM 6 [ de_dust2 ]
# TEAM 5 vs # TEAM 7 [ de_nuke ]
# TEAM 5 vs # TEAM 8 [ de_inferno ]
# TEAM 6 vs # TEAM 8 [ de_inferno ]
# TEAM 6 vs # TEAM 7 [ de_nuke ]
# TEAM 7 vs # TEAM 8 [ de_dust2 ]

Kao što vidite,
Grupna faza:

de_dust2
de_inferno
de_nuke

1. grupa A - vs - 2. grupa B

2. grupa A - vs - 1. grupa B

1/2 Finale (BO3 - na 2 dobijene mape)
prva mapa de_train,
drugu mapu bira izgubljeni, po potrebi i trecu mapu bira izgubljeni !

Finale (BO3 - na 2 dobijene mape)
prva mapa de_tuscan,
drugu mapu bira izgubljeni, po potrebi i trecu mapu bira izgubljeni !

Izvlačenje grupa i pravljenje satnica će biti na dan uplate, tj. 8.8.2010. Na uplate doći predstavnik tima ( ne cijeli tim xD ), a o satnicama i ostalim stvarima bit će te blagovremeno obaviješteni na g.ba.

Pa ett, prsti me zaboliše od tipkanja, tako da, imate vremena da se istrenirate, skupite para.. i nezz, vidimo se na uplatama
Do tada :* xD

MOLIM TEMU U ZANIMLJIVE DO TURNIRA.... ZAHVALJUJEM !
mozda nf bude
Zazelio sam se je***i turnira nesto pravo skupit cu neki mix , il nesto imam zelju doc..
Doci cu i ja sa ekipom aa i da se zna, imat' cemo posebnog administratora da se brine o tome, da ne skače stalno neki iigrač da restartuje..
Oldies tu 100%, ako nista barem mix

btw, zapisujte odmah potvrde ekipa da se na kraju vidi ko je ispario :p

♥
Team+ će javiti do 03.08.2010, tada se 2 igrača vraćaju sa mora pa ćemo sve znati...
Ako ništa vrlo je moguće da ćemo doći, i odma da javim, teoretski je nemoguće da mi platimo do 08.08.2010 osim ako nema žiro računa, mi ako budemo išli plaćamo na dan turnira a ako kažemo da ćemo 100% doći onda je tako
jel se taj invite odnosi na nF (nFake) ili nFk ?
predpostavljam da nfk ne postoji odavno već...
Vjerovatno tu sa nekim mixom
Pošto slabo igram cs' i malo sam ispao iz fazona mozel mi netko objasnit zbog čega net_graph mora da bude 0 ? Pozz 9-)
SKRBAE je napisao/la:
Pošto slabo igram cs' i malo sam ispao iz fazona mozel mi netko objasnit zbog čega net_graph mora da bude 0 ? Pozz 9-)
Kada imate ukljucen net_Graph, zelena linija na skali net grapha počinje da ludi kada pored vas stoji protivnicki igrač. To je zato sto se prioma vise podataka kada daj igrac prilazi, pa tada, igrac sa upaljenim net:graphom zna gdje je, tj. da mu je blzu protivnik... Hvala :D

Post dobio aplauz od nera_f

EXPLOit team tu 100% I samo da najavim, team+ neće dolazit' radi turnira u Brćkom =)
nidze veze za taj turnir alo budaleee, ima nas i koji radimo, tako da cu ja srediti sa sefom da se ipak turnir odrzava subota i nedjelja cuj utorak :/ tj 14. augusta
Pa da, ovako je najbolje

Taman kada Brčko završi... da ne kvarimo redoslijed., a i vikend je.

Vidimo se dolan.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.