Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Jarani

366 pregleda · 28 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 21:03

Eh ovako zelio bih da malo popricamo o jaranima.Sta vi mislite o njima?Da li ih je vrijedno imati?Imateli vi najboljeg prijatelja/e?
Ponekad pomislim da je najbolje biti sam ali opet uvijek je lijepo imat nekog koga ce ti cuvat ledja.Ja sam imo najboljeg jarana do danas 10 godina se znamo i postujemo.Pored njega upoznao sam skoro jos jednog on bi mislim ucinio sve za mene ,barem sam se dosad tako uvjerio!
www.facebook.com
www.dernek.ba
www.kafic.net

tu ispricas svoju pricu i dobices odgovor

btw pogresio si podforum '-.-
nije ti on kriv za to nego ti sam

tko zna zbog čega on nije došao,da ti nisi želio dobiti batine ne bi ih ni dobio
Nema nikakve veze to sto on nije dosao, i to sto su naletila dvadesetorica 'likova' istog godista kao i ti (a pretpostavljam da si 96' ili mladji, a vec se udarao 100 puta?, fino) (ili su te udarali, ali u drugom smislu ;)). Nema to veze s tim sto on nije dosao, niko te ne tjera da se pravis mangup.

Bi li tako rekao za njega da nisu oni naletili? Ne bi, zato ne trazi krivca u drugom.
jbg druze tezak je zivot nas umjetnika

Post dobio aplauz od ultranumb

Citiram : "Potukli smo se sve je islo lijepo,polako i odjednom sam ko degen poletio na cojka osto otvoren i booom puko me ja sam se izvrno.Nisam mogo vishe.Reko sam ovom da nemogu vishe pruzio mi je ruku".

Cuj sve je islo lijepo? hahaha grohotom se nasmijah, nikad debilniju temu na gamersu nisam vidio.
Nije ti drug kriv, mozda imao neki problem... A i ti oces da se tuces
Jednom sam zovno jarana i on nije došao. Razočarao sam se u zivot i krenuo sam se baciti sa mosta ali nisam. Nazvao sam ga još jendom i saznao da mu je tetka u bolnici. Otišao sam u bolnicu ali jarana nije bilo tu. Kiša je i dalje padala....
U čemu je problem? Kakve veze ima tvoj jaran što si ti zaglavio booolnice. Vrlo nečitko pišeš. Mogu ti reć da si zaslužio batine jer si gluuup.
Ortaci iz kraja, mnogo vam hvala, uvek uz vas, za vas nikad cava !
De nek neko postavi onu sliku onog cele iz serije "Zvjezdane staze" facepalm
Tetka je kriva !

Nije ti prijatelj kriv sto su te prebili, kriv je zato što nije došao, a možda bi rado došao ali je bio spriječen...
I onda je svizac zamotao čokoladu u omot!!
Isplati ih se imati ako su puni keša.
http://www.teen.ba/forum/

Ides na: "Samo za" pa zatim odaberes: "Cure"
Tu mozes dusu iz sebe isplakat
brown de molim te promjeni avatar sav se najezim kad vidim :$ a sto se tice pravih jarana,,,,,toga vise nema ;)
dex__ je napisao/la:
brown de molim te promjeni avatar sav se najezim kad vidim :$ a sto se tice pravih jarana,,,,,toga vise nema ;)
ima itekako,samo potrudi se ;)
.....Jedan mi je priso i reko da se jedan hoce udarat sa mnom.Dosad sam se udaro mnogo puta i niko me nikad nije istuko......

.....Potukli smo se sve je islo lijepo,polako i odjednom sam ko degen poletio na cojka osto otvoren i booom puko me ja sam se izvrno.......

Svaka cast, ove dvije, ajmo reci recenice su me nasmijale =]

btw. Koji k~~~~~ postas ovdje svoj dozivljaj, nemas gdje se ispuhat (sazalit) pa naso u virtualnom svijetu.
"svi su jarani kada se pije i slavi , a gdje su ti jarani kada su ti teski dani?"

Skontajte ovu recenicu.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.