Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Nemogu da izbrisem igru

82 pregleda · 12 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 12:50

Molim vas, treba mi pomoć, razvaliću ovo sve.

Sve je pocelo tako sto sam htio igrati jednu igru, otvorim ladicu, nadjem kutiju sa igrom, izvadim je, i ubacim u laptop.

Igru regularno instaliram, ali mi pocne nesto divljati "Instal Shild" trazi neke dozvole, nesto kad sam je htio pokrenuti.

E sad, niti mogu pokrenuti igru, niti je mogu izbrisati, da bi je ponovo instalirao, jer mi izbacuje neki bogovski eror, a ovako je nemogu instalirati, jer ona je navodno vec instalirana.

Samo hocu da igram igru.

:r
Moze screenshot? Ako koristis vistu ili 7 pobrini se da pokreces sa administracijskim dozvolama!

btw.Uninstaller Pro ! googlaj!
Izbrisi je iz program files.
Probaj na control panel
start/pa control panel/onda add/remove program i tu nadji tu igru i odatle je obriši neće je biti više na tvom laptopu/kompjuteruPozz
Uspio sam je izbrisati, ali opet nemogu da je pokrenem. Nez zasto mi trazi dozvolu nekakvu...

MaRiJo4EvEr je napisao/la:
Moze screenshot? Ako koristis vistu ili 7 pobrini se da pokreces sa administracijskim dozvolama!

btw.Uninstaller Pro ! googlaj!
Bolje revouninstaller pro, on briše i registry leftovere
Administrator?
Boozywoozy je napisao/la:
Ne moze. Nije dobro instalirana. Obrisi je .
ti si glup ili nesto?nemoze obrisat igru coek
Daj edituj naziv teme pise se "ne mogu", a ne "nemogu". Stavi neki prikladan naziv teme.
Skines TuneUp Utilities 2010 i ima opcija za brisanje fajlova preko tog programa mozes sve brisati sto imas na PC isto kao u Add/Remove Programs!
bolesti je napisao/la:
ti si glup ili nesto?nemoze obrisat igru coek
" Ne moze obrisati igru covek" ... Tako bi bilo korektno.

Jesi li ikada cuo ili nacuo za rec " prcanje " ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.