Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Konzumiranje cigara

1.095 pregleda · 60 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 00:43

Ovako, čisto iz radoznalosti dižem ovu temu/anketu. Zanima me koliko gamera ovdje konzumira cigarete, pošto sam zapazio na prošlih par turnira da ih dosta puši.

Što se mene tiče, ja pušim godinu i nešto mjeseci. Bolio me zub, nego mi rekao (slagao) da će me manje boljeti kad popušim cigaretu i tad je sve krenulo. Nisam tad pušio više od 1-2 cigarete na dan. Zatim kad je krenula školska godina u mom razredu nije bilo ni 2-3 pušaća. Do kraja godine bilo nas je oko 20tak od 33 duše. (računajući ženske). Nisam ni tad pušio 'punom parom', kutija cigara po dva dana mi je mogla biti. Sada jedan dan, kutija cigara. npr. Jutros sam kupio kutiju cigara, imam još 2. Doduše nisam sve sam popušio, podijelio sam 3-4 cigare. Meni je postala navika ujutro uz kafu zapalit il' kad sam za compom i nešto radim. Pušim auru light ili drinu light, jedno sam vrijeme kupovao ronhil light. xD

Kako vi stojite s ovim sranjem?
Ma jok

Cigare ... NOT. :/

Propast najveća
Ne pušim cigare tek mi je 13 godina, a i ne namjeravam
A jedino sam 3 dana pušio kube kod druga na rođendanu ostalo ništa
Ne pusim , bar ne cigare Jos sam mlad , a i ne privlaci me nesto , jednostavno su mi fuj , smrde
Qme ja samo sa drustvom ono kupimo ii pusimo a sad da sam pusac da ono pusim a mogu bez cigara :$ zapalim ono na lanu ak ko ima :D:D
Ukratko , cigare jesu štetne ali su užitak .
Počeo sam u devetom osnovne. Možda i osmom.
Pušio 5 godina laki silver. Prvo dok je bio 2 marke, pa 2 i po, pa 3.. Sad kad je 3 i po, nemam tol'ko para. Pušim Avangard crni, kad nema (jer na većini kioska nema) može i Aura Extra. Pušim malo preko kutije dnevno. Preciznije 8 kutija u 7 dana.
vec 6 godina 1.5 do 2 kutije dnevno
Marlboro light
Ne pušim, ponekad uz društvo.

Inače u mom razredu procenat pušača 80%.
Nisam, nit' kontaam probat il slicno .. Kakve bolan' cigare . Eo ne znam sta ima u njima ? Neki qrac, zapalis dimi samo.. bolje mi je svako 5-6 minuta, kiflu valjat po ustima
Ne pusim, a mogu da hocu, ne pijem, a mogu da hocu, ne drogiram se, a mogu da hocu.

Jednostavno me ne privlaci, ko znam, mozda cu nekad i pusit, al za sad nista.
Nenenene

1. Sto imam bronhitis
2. Sto je otac ponosan na mene sto ne pusim (xD)
3. Sto se bavim sportom koji mi ne omogucava konzumiranje cigareta.

btw. ponekad povucem nargile sa rajom
I ja kad sam bio manji, smetale su mi cigare nenormalno. Stalno sam govorio staroj i starom da ne puše, kako sam prestao govorit skontali su da pušim. xD

a-a , u nas je kurčenje sa cigarama , ne znam šta je toliko ljepo kod njih , dimi , smrdi .... radije pređite na travu , biće te luđi >.<
Ne pusim ! Niti namjeravam poceti dok sam pri ovoj pameti... A necu nikome soliti pamet da prestane i tako to svak ima svoj zivot i neka ga provede u najljepsem svjetlu !! Toliko od mene ! Hvala ! Ćao !!
Tako kod nas u srednjoj bilo,prvi mjesec prvog razreda 1-2 puši,na kraju 15/25 .
Inače ja ne pušim,niti namjeravam ikada početi.Sranje opasno,nikakve koristi,bolje cuclu žvalit nego cigaru.
Kažu užitak,kakav užitak kad vonjaš na 15 metara da ti se ne može "ljudski" prići.
Ne pušim cigare stalno, ali zapalim ponekad kada mi ponudi neko (Hvala bogu to se rijetko dešava ). Većinom Aura Light, Davidoff, Drina ili Marlboro.
Imam 17 godina, nisam nikad probao cigare nit' mislim probat' ^^

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.