Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

obaranje sistema njemacki jezik u biosu

78 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.07.2010. u 00:02

pozdrav svima!!! Imam jedan problem oko obaranja sistema racunar je stari IBM ploca problem je sada sto je bios na njemackom jeziku i ja to uopste ne razumijem pa ako bi mi neko mogao pomoc kako da zamjenim hdd sa cd-rom da pocne ocitavat cd od windowsa koji ubacim

;);)
Drugar ja bi ti rado pomogao oko toga ali neznam nista oko toga steta vise sam na igricama :D Odnosno cs ali brate kakav je sad gamers sumljam i ko zna dace ti pomoc da za uzvrat nista ne dobie eto takvi su danas ljudi
Insan3 je napisao/la:
Drugar ja bi ti rado pomogao oko toga ali neznam nista oko toga steta vise sam na igricama :D Odnosno cs ali brate kakav je sad gamers sumljam i ko zna dace ti pomoc da za uzvrat nista ne dobie eto takvi su danas ljudi
Epic Fail?

:|
Insan3 je napisao/la:
a valjda se nade neko ko zna i htjedne pomoci vrijedi pokusat!! ;););)
HH ma brate napravices ti to sam nekako :D Akoniko ne pomogne;)
salih_dela je napisao/la:
pa uradi update biosa i bit' ce ti na engleskom -.-
pa kako mozes li malo bolje objasnit ako nije problem!!
najdes novu verziju svog biosa .spremis na disketu i kasnije ubacis disketu pokrenes je i to je to :D
ali pokusaj kad ti se bude palio racunar pritiskati F8.i onda izaberi cd-rom
prethodno ubaci cd.
a imas google translate i prevodi sebi rijeci
salih_dela je napisao/la:
najdes novu verziju svog biosa .spremis na disketu i kasnije ubacis disketu pokrenes je i to je to :D
ali pokusaj kad ti se bude palio racunar pritiskati F8.i onda izaberi cd-rom
prethodno ubaci cd.
a imas google translate i prevodi sebi rijeci
probao sam F8 al ne radi !!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.