Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

first great love :P

423 pregleda · 62 odgovora · otvorena 27.07.2010. u 14:34

kao sto naslov kaze,prva velika,prava ljubav :P
Zavrsio sam osmi razred osnovne skole.Nakon par sedmica otac mi je rekao da cemo ici na more... noc prije polaska na more sam imao cudan neki osjecaj,ali lijep na neki nacin,neki osjecaj uzbudjenja mi nije dao spavati.Pitao sam se zasto to....Sutra ujtru sam napokon krenuo na more.
Nakon par sati voznje osjetio sam miris mora i vidio prelijepo Jadransko more.Prvi dan se nisam mogao kupati,jer mi je otac govorio da se trebam kao naviknuti na klimu ili nesto na taj nacin.Drugi dan sam napokon otisao na plazu,i tamo vidio jednu djevojku,duga crna lijepa kosa sijala joj je na suncu.Tada se ona okrenula i vidio sam njezino prelijepo lice i oci.Gledali smo jedno drugo jedno izvjesno vrijeme ,oci u oci,zatim je ona otisla sa plaze.Sutra dan ista stvar,opet smo se tako gledali i gledali,i samo sto je ona krenula sa plaze,ja sam se osjecao dovoljno hrabrim da joj pridjem.
Otisao sam do nje i pitao je kako se zove,njeno ime nije vazno u ovom trenutku...Bila je godinu dana mladja od mene,ja pomislih dobra prilika,nemojte krivo shvatit.
Pozvao sam je u grad, nakon sto je prvi "date" prosao lijepo,odlucio sam je pozvati opet... i tako svaku noc provedenu na moru...
Svaki sljedeci date je bio ljepsi i sladji,sladji kao ona i njezino lice.Tada sam morao ici nazad u svoj grad.Tako tuzan osjecaj u mome srcu,tako tuzan da sam ispustio suzu svaki put kada sam cuo ili pomislio na njeno ime.
Nakon 2 mjeseca,bio sam u gradu sa svojim frendom,i vidio djevojku kako hoda ispred mene,i mislio i mislio,govorio da je nemoguce da je to ona.
Zovnuo sam je ,i ona se okrenula,tada sam napokon vidio njen lijepi osmijeh,za koji sam mislio da je nesto najljepse sto sam ikada vidio.Nisam se mogao suzdrzati da ne odem i ne zagrlim je,jer mi je tako bilo drago sto je ponovo vidim.Bio sam jednostavno najsretniji ikad,rijecima nemogu opisati svoju srecu i radost kada sam vidio njeno lice i osmijeh.Navecer smo se dogovorili da idemo u grad... otisao sam kuci,presretan i mislio hoce li sve proci uredu.Par dana nakon toga frend mi je govorio da sam bio totalno zbunjen.........

nastavak drugi dan
".Mozda cijelih pola sata smo gledali jedno drugo"
EPIC HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHA

EDIT: Nije loše. Ali ovo pola sata hahhaha
Biggie_PK je napisao/la:

EDIT: Nije loše. Ali ovo pola sata hahhaha :)
ma zaebo sam se,, pisao prebrzo
ispravit cu to D
Sad svi poceli pisati ove neke price.

Ali neka,valjda treba i toga.

I ti ne pises :

č.ć,ž,đ,dž ...
Biggie_PK je napisao/la:

EDIT: Nije loše. Ali ovo pola sata hahhaha :)
HAHAHAHAHAHAHAHAHHHAHAHA
čuj pola sata se gledali na plaži. hahah :] njena kosa, njene oči, ali babo, babooooo..

btw, sve je divno i krasno, samo nam ne reče kako se zove ?
Hajd' sto je text low,nego sto si i ti low.Upozn'o svoju "frist great love",a ni brojeve ne razmjeniti

Hvala sto me razbudi
gotlust je napisao/la:
čuj pola sata se gledali na plaži. hahah :] njena kosa, njene oči, ali babo, babooooo..

btw, sve je divno i krasno, samo nam ne reče kako se zove ? :D
pa rekao sam ime nije vazno u ovome trenutku :P, eo ispravio sam , sada je neko izvjesno vrijeme umjesto pola sata :p nista bolje ali eto, nez sta drugo da napisem
Izlazili ste svako vece a niste skontali da ste iz istog grada ?
EmchO je napisao/la:
Hajd' sto je text low,nego sto si i ti low.Upozn'o svoju "frist great love",a ni brojeve ne razmjeniti :r

Hvala sto me razbudi :D
hm... kako ti znas da mi nismo razmijenili brojeve..... rekoh bice nastavak,u kojem cu malo vise da se pozabavim detaljima :p
elow je napisao/la:
Sad svi poceli pisati ove neke price.

Ali neka,valjda treba i toga.

I ti ne pises :

č.ć,ž,đ,dž ...
aj nemoj pametovat eto ni ti sam ne pises č.ć,ž,đ,dž .
Neka neka

pa jeste li barem imali sta bolje natome moru ili samo
setanje i ljubakanje
braoolyo je napisao/la:
Izlazili ste svako vece a niste skontali da ste iz istog grada ? :D
nisi skontao..... ona na moru zivi,u tome gradu gdje sam ja bio
ja sam se zatim vratio u svoj grad,u BiH,a ona je dosla kod nekakve rodice joj,btw,true story je ovo
RzA je napisao/la:
Neka neka :)

pa jeste li barem imali sta bolje natome moru ili samo
setanje i ljubakanje :)
hm...bilo je tih tvojih tvz "bolji" stvari,bice u nastavku o detaljima,kao sto sam naveo sam u postu gore
Dobar tekst ali prebrzo se nekako radnja odvija !
To na moru je prebrzo proslo nekako !
braul1o je napisao/la:
Izlazili ste svako vece a niste skontali da ste iz istog grada ?
evo i ja gledam

OT
nemoj se ljutit,al niđ veze,malo čitaj knjige, tolstojevskog (tako ja zovem tolstoja i dostojevskog xD), andrića i tako to

Post dobio aplauz od ultranumb

Sindrom1ran je napisao/la:
fina ti je tema samo malo si hmm.skrenuo tako da kazem s opisa.prvo je vidis tj. upoznas na moru..pa onda u svom gradu.ili si trebao malo bolje docarati tu situaciju ili izabrati drugo mjesto upoznavanja ;) .inace dobro je :D
http://www.gamers.ba/forum/10/115571/lirmanija-moja-stvar/
ako te interesuje malo procitaj moj jedan rad.pa ocjeni :)
pa pravo da ti kazem.... ne pisem ja ovakve price bas mnogo,ovo je mozda prva ili druga...pa zato low.
Probat cu da bolje docaram situaciju u nastavcima..neke stvari popravit i eto
Lima je napisao/la:
aj nemoj pametovat eto ni ti sam ne pises č.ć,ž,đ,dž .
Ne pisem ni ja tekstove ?

Nemoj molim te , kada bih pisao tekst pisao bih ć,š ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.