Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL max ( flat ) paket ?

173 pregleda · 7 odgovora · otvorena 26.07.2010. u 20:45

Pozdrav. evo presao sam na ADSL Max paket, i sad u posti kada mi je stari otisao mijenjati paket, oni su mu kao rekli da ima neka odredjena zona na kojoj bihnet naplacuje trosenje saobracaja tj. da naplacuje potrosene mb koji se downloaduju, sto meni nije logicno na neki nacin jer je flat paket, pa da vas pitam je li neko nekada imao problema ili je li zna koliko je tacna ova informacija i na sta se mislilo
Prednost ovog tarifnog modela predstavlja stabilnost fiksne linije uz neograničeno korištenje na fer osnovi. Neograničenost podrazumjeva korištenje tarifnog modela bez mjerenja količine ostvarenog saobraćaja i vremena trajanja konekcije na fer osnovi koja podrazumjeva korištenje do 60% raspoloživih kapaciteta.

Preuzeto sa BHTelecom stranice.
skile je napisao/la:
Prednost ovog tarifnog modela predstavlja stabilnost fiksne linije uz neograničeno korištenje na fer osnovi. Neograničenost podrazumjeva korištenje tarifnog modela bez mjerenja količine ostvarenog saobraćaja i vremena trajanja konekcije na fer osnovi koja podrazumjeva korištenje do 60% raspoloživih kapaciteta.

Preuzeto sa BHTelecom stranice.
- nekih 65-70 gb
To su oni njemu rekli, da po prelasku na novi paket ADSL flat u tvom slucaju, ovih 5 dana do kraja mjeseca sve sto potrosis limita platit ces, a od prvog ces imati flat x)
BENiO je napisao/la:
- nekih 65-70 gb
Kad se izracuna:

7680 KB po Minuti =7,5 MB Po minuti
460800 KB po Satu = 450 MB po satu
11,059,200 KB po danu = 10800 MB po danu =10,54 GB po danu
316 GB Mjesecno 60 % od 316 GB = 189,84 GB

Po nekoj računici bi trebalo biti ovo ispravno, ali tu je BHT
EnesDzo je napisao/la:
To su oni njemu rekli, da po prelasku na novi paket ADSL flat u tvom slucaju, ovih 5 dana do kraja mjeseca sve sto potrosis limita platit ces, a od prvog ces imati flat x)
ma prebacen mi je paket vec pola mjeseca, nego ja tako starom govorim da sam downloadovao par igrica i filmova, i on mi kaze kao rekli mu tako da se i naplacuje nesto, ali uredu shvatio sam sad ty

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.