Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

razer goliathus speed vs steelseries qck heavy

151 pregled · 20 odgovora · otvorena 22.07.2010. u 23:58

e dobra vecer gameri!
znaci po vama sta vi mislite koja je bolja od ove 2 podloge!
PS:sorry ako sam fulio podrorum ja stvarno neznam u koji bi podforum ovo svrsto :D
razer pogloge su najbolje.ja imam razer podlogu i fakat je dobra nikad je nebi mjenjao za steel
Sine moj pogledaj samo na kutijama tih podloga specifikacije pa mi reci koja je bolja... SteelSeries naravno... cc ali nije ni razer za odbaciti
e zab sam jos nesh reci nevalja kod te podloge sto je tanka 2 mm
xDname je napisao/la:
razer pogloge su najbolje.ja imam razer podlogu i fakat je dobra nikad je nebi mjenjao za steel
Svak hvali svog konja 
Iskreno igrao sam na obje i bolja mi je SS QcK Heavy =)
svakom odgovara nesh drugo pa cak i tebi i meni.razor je meni 100 puta bolja.
xDname je napisao/la:
momak nemoj se javljat ako nisi igro na obe znaci nek se javljaju samo oni koji su igrali na obe podloge ti si vjerovatno nisi ni igro na qck a imas razer normalno da ces rec razer bolji :)
igrao sam na na obje podloge uhvatili samo citarati i praviti ljude budalama zbog jednog posta
xDname je napisao/la:
jebiga brate,za lagalo pa postalo 2 PUTA :(
Igrao na obadvije i moj savjet ti je SS ... igrao sam na njoj sa MX518 i j*b**o leti ... podloga vrh !
xDname je napisao/la:
razor ? Baš si se naigrao (:

Imao sam priliku igrati i na jednoj i drugoj, znači imao sam obje i mogu ti sa sigurnošću reći da ćeš se drama zajebati ako daš prednost bilo kojoj podlozi u odnosu na qck heavy.
Igr'o sam na svakoj Razerovoj podlozi , i isti mi je vrag igrati il' na SS QcK , Razer . . . Isti vrag . =)
dobra i razerova, ali ja sam igrao na controlu tako da ti ne mogu reci za speed. ugl imam ss qck heavy i ne bi je mijenjao ni za sta, navikao na nju i gotovo :D
Ja ti preporucujem bilo koju veliku Razer podlogu.Ja koristim
Razer Mantis Control i zadovoljan sam njom.Bitno je samo da je velika da mozes stici sve situacije.
Chame qm objasnio xP

Uglavnom, kako kome odgovara ...
Obe podloge su speed vrste, ima sitne razlike u strukturi i velicini i cijeni naravno.

Ja preferiram Razer Goliathus Control, jednostavno je imam od kad sam poceo igrat kantera, i obozavam 

` Ali kako came kaze, podloga ko podloga, sve su te profesionalne, nije bitno. Ako znas znas =D
steelseries imao slucajno bacio noz na nju i napravio rupu igrao malo dok se moglo i bacio uzmi ss bolja je imao sam obje
Imao sam qck heavy a trenutno imam goliathus speed , qck heavy bolja 5 puta
xDname je napisao/la:
xD Nije razor nego Razer !
a za podloge, imam Goliathus, a evo hocu da kupim QcQ.
Svi mi kazu da je QcQ puno bolji ...
Moja preporuka je Razer Goliathus, imam obadvije podloge, meni je Goliathus jednostavno bolja i kvalitetnija

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.