Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

www.emag.ba - Electronic Magazine

1.381 pregled · 63 odgovora · otvorena 21.07.2010. u 17:49

Nakon dugo čekanja, i emag je pušten u rad. Vidjet' ćemo dokle ćemo dogurati.

Ovo je C/P sa stranice :

"Konačno, javna beta emag.ba je puštena u rad. Uživajte u druženju, prijavite bugove i dajte prijedloge.

Mnogo vremena je prošlo od kada je emag od ideje krenuo ka razvoju, od kada je Schulz rekao "hajmo mi to uradit' pa šta bude - bude". Danas, nakon prolaska kroz sve i svašta, odlučeno je da sajt bude pušten u probni rad, oslanjajući se na Vaš trud i prijedloge.

Prioritet: Izgraditi stabilno okruženje za druženje, informisanje i odmaranje

- Mnogi od nas su izgubili "omiljeno mjesto" na webu, gdje bismo svaki dan ulazili sa velikim očekivanjima, gdje bi ta naša očekivanja bivala ispunjena. Nekima su potrebne informacije, nekima odmor od svakodnevnice, nebitno; bitno je da imamo gdje provesti vrijeme.

Neke cool stvari koje su već uvedene; možete sami birati koje kategorije vijesti / podforume želite da pratite tj. gledate na svom indexu / podstranicama. Naravno, ovo fercera samo dok ste ulogovani

Kao što ste i sami vjerovatno primjetili, trenutna verzija sajta nije ni blizu finalne, svi ćete skupa učestvovati u daljem razvoju. Ovo što gledate je najosnovnija, ružna, gruba, bagava, verzija, na vama je da uočite nedostatke i predložite nove stvari. Neke esencijalne stvari za ovaj tip sajta još nisu urađene upravo iz tog razloga; nismo htjeli praviti nešto bez feedback-a članova. Znači svaku ideju ćemo raspraviti, dati argumente za i protiv, na kraju odobriti-uraditi / odbiti.

Već rekoh, trenutni prioritet je odraditi stabilnu platformu, što se performanse i (ne)bugova tiče. Želite doprinjeti? Podjelite ovu vijest sa prijateljima na FB. Dobar prvi korak "

Ovo je ujedno i moj posljednji post na gamers-u. Vozdra raja, vidimo se na drugom mjestu, pa-pa

p.s Da napomenem opet da je stranica još uvijek u BETI, tako da bugovi će da budu ispravljeni
Ko im kaže
ID: 50k
Ja kažem da nisam bio dok su FaTaL, Schulz i Wertu vladali ali mogu reći da nisi ni ti bio jedino ako si imao drugi profil
ediNho je napisao/la:
Ko im kaže
ID: 50k
Ja kažem da nisam bio dok su FaTaL, Schulz i Wertu vladali ali mogu reći da nisi ni ti bio jedino ako si imao drugi profil
Kaže. Šta se petljaš kad neznaš

Ja sam imao profil na g.ba kada nisi ni znao za njeg, nema veze što si stariji, al jbg imao sam profil sa id oko 12k, jednom sam se registrovao u internet clubu, nije mi se svidio onaj stari način, i tek kada sam kasnije slučano "naletio" na googleu vidim poznato mi, kad ja drugi skin. I tek sam se tad regao pod ovim nikcom
ellyx je napisao/la:

Ja sam imao profil na g.ba kada nisi ni znao za njeg, nema veze što si stariji, al jbg imao sam profil sa id oko 12k, jednom sam se registrovao u internet clubu, nije mi se svidio onaj stari način, i tek kada sam kasnije slučano "naletio" na googleu vidim poznato mi, kad ja drugi skin. I tek sam se tad regao pod ovim nikcom
Ok, Izvini. Nisam znao jbg. Napisao sam da si možda poddrugim profilom
wopa je napisao/la:
A jesi fejl.
Ti si jarane fejl.
Nisam vidio tvog jednog komentara da nešto ne popuješ i praviš se pametan.
Pišeš gamers prejak 'vaki 'naki a ne znaš ni historiju gamers.ba nit išta
iTrako je napisao/la:
Neznaju ova djeca, koja od njihove 9 godine igraju cs( a sad im je 10).

Nemogu znati kada su se registrovali prije 1mjesec i sada se "mangupiraju" oni su pr0 :-x

Kada su Kemo, Schulz i Wertu igrali cs-a i vladali ovim siteom, nisu znali razlikovati desnu od ljeve ruke
Upravo si sebe opisao kralju moj.
StealtH je napisao/la:
Upravo si sebe opisao kralju moj.
Što si se ti okomio na mene, to nije normalno. Pusti me makar na emagu
Regovo sam se sad, sat dobro uradjen, moze i bolje.... Sto se tice ovog ko je bolji iskreno me boli cosak za to, posecivacu oba sajta...

BTW. ellyx druze ne valja se toliko uvlaciti u bulju, moze da ti pozli...
ellyx je napisao/la:
Što si se ti okomio na mene, to nije normalno. Pusti me makar na emagu
Nisam se okomio brate. Samo te hvatam u lazima i da kazem nekom laznom predstavljanju. Nemoj me pogresno shvatiti, nemam ja nista protiv tebe. Samo mi je zanimljiva situacija.
StealtH je napisao/la:
Nisam se okomio brate. Samo te hvatam u lazima i da kazem nekom laznom predstavljanju. Nemoj me pogresno shvatiti, nemam ja nista protiv tebe. Samo mi je zanimljiva situacija.
Pusti ga, djecije radosti ga safatale pa ne zna ni gdje udara vise...

Post dobio aplauz od ultranumb

Ovima koji u tolikoj "bespotrebnoj" mjeri hvale emag imam nešta da poručim :
neće vam tamo biti ništa bolje nego ovdje, očito mislite da ćete dobiti tamo neke povlastice zato što ste se među prvima regali.
A između ostalog ovakva situacija između dva sajta iste "tematike" se nije trebala dešavati, umjesto da se pomažete vi se ukopavate. Još kad međusobno počnete angažovati hakere da obaraju jedni drugima sajt. Nadam se da će makar jedan od ova 2 sajta ostati ono što i treba biti.
Ova 2 sajta ne trebaju biti rivali.
Gamers ~ Prevod: Igrači
Znaci forum o igricima.
Emag Electronic Magazine ~ Elektronski magazin: Znači nisu tu igrice prioritet, prioritet je informatika, računarstvo.
Zasto ne biste bili na oba sajt ?
To za mene ne predstavlja nikakav problem, ne znam za vas, samo pokusavate neku svadju izvuc da se zauzmete za community.
Peace out. Švam Švam
codex je napisao/la:
Pusti ga, djecije radosti ga safatale pa ne zna ni gdje udara vise...
Previse se uvlaci u guzu nadleznim emag-a, a nije svjestan koliko je tesko izbjeci govna kada odes tako daleko.

epicinho je napisao/la:
Ova 2 sajta ne trebaju biti rivali.
Gamers ~ Prevod: Igrači
Znaci forum o igricima.
Emag Electronic Magazine ~ Elektronski magazin: Znači nisu tu igrice prioritet, prioritet je informatika, računarstvo.
Zasto ne biste bili na oba sajt ?
To za mene ne predstavlja nikakav problem, ne znam za vas, samo pokusavate neku svadju izvuc da se zauzmete za community.
Peace out. Švam Švam :D
haha

Gamers nisu igrače, nego se igrači kažu players!
DSG je napisao/la:
haha

Gamers nisu igrače, nego se igrači kažu players!
Glupan poput tebe se ne vidja svaki dan, uzivam u svakom tvom postu.
Sretno vam bilo ^^
StealtH je napisao/la:
Previse se uvlaci u guzu nadleznim emag-a, a nije svjestan koliko je tesko izbjeci govna kada odes tako daleko.
On i 50% drugih su otišli na emag samo iz jednog razloga: Misle da će im FataL dodijeliti neke funkcije.

49.9% takvih će se za mjesec- dva vratiti na gamers nakon što ih FataL elegantno odjebe.... I onda će nama plakati i moliti d aih prihvatimo.

Samo ne kontam zašto neki ne mogu biti na oba sajta, nego su zapeli samo za emag kao da im ga je majka kreirala.
Svjesni smo da je isti čovjek pravio ova dva sajta, ali razlika je ta što gamers.ba skuplja članove te se razvija već 10 godina, a ovo 2 dana, te sa sigurnošću tvrdim da još zadugo ova dva sajta neće biti ni slične kvalitete.

To je u neku ruku dobro i za one koji odluče otići na emag, kao i za one koje ostaju na g.ba, rivalstvo, svakodnevno će izlaziti nove stvari, administracija će se sve više truditi, još mnogo stvari.

Bilo kako bilo, sretno emagu, sretno gamersu u tom takmičenju i održavanju te poboljšavanju kvalitete ovog sajta !

hf ^^
reLo je napisao/la:
On i 50% drugih su otišli na emag samo iz jednog razloga: Misle da će im FataL dodijeliti neke funkcije.

49.9% takvih će se za mjesec- dva vratiti na gamers nakon što ih FataL elegantno odjebe.... I onda će nama plakati i moliti d aih prihvatimo.

Samo ne kontam zašto neki ne mogu biti na oba sajta, nego su zapeli samo za emag kao da im ga je majka kreirala.
Ja npr cu biti na oba dva, a i da odem samo na emag.ba nemam ja šta vamo dolazit i pitat vas da me prihvatite, nije ovo nikako bratstvo jbt, smiri se malo!
ellyx je napisao/la:

A mukica regao si se sa 7 godina... nisi ti meni sav svoj.. mislis da ce ti Kemo dati moda tamo.. aha hoceeeee, samo tebe ceka...
pacenik..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.