Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Kako brzo zaspati ?

831 pregled · 45 odgovora · otvorena 20.07.2010. u 23:24

... jel zna neko kako zaspati, ali brzo i efiksano, bez tableta i ostale hemije ,, ponekad muke mučim za tim snom, nekad dva -tri sata se prevrcem po krevetu, nece me san pa nece ... :S Anybody HELP ?
Cekicem po glavi i vidjeces kako ces spavat 

Post dobio šamar od vLexinho

Ja kad nemogu zaspati ali bas uzmem pola apaurina i zaspim 

btw broj ovcice
a krute, u sta se pretvori ovaj g.ba ! :S
Jos malo pa ce raja dogovarati ljubavne sastanke! 

Lezi u krevet, smiri se, zatvori oči, pomisli na nešto što ti daje smiraj, i čekaj. Ili ako hoćeš brže, poslušaj litla
Smiri se i misli o nečemu lijepom.

A postoji i druga opcija,
BROJI OVCE !
little je napisao/la:
Cekicem po glavi i vidjeces kako ces spavat 
k'o zaklan 

E brate i meni je isto tako bilo bgm eto.Prije 2 godine probudio sam se oko 3 sata i "preplašio" se,i od tada naredna 2 mjeseca nisam mogao da zaspim sve do kasnih večernjih sati (do nekih 2-3).
btw:kada je sve postalo normala,odnosno kad sam svake naredne noći zaspao u 12 sve je bilo normala,znam da ovo nema nikakve veze sa tvojom temom,ali oću da ti kažem da nish nebrineš.Moguće je da će ti se to još dogadjati ali svremenom to nestane i sve bude po starom.Pozz
Ovako,ja sam malo razvio ovu texniku:

Uzmes vibrator i guras u bulju,guras jedno 2 sata i onda odes do wca,sednes na solju i kenjas,i toliko ces da se iskenjas da ce govna da lete po wcu.To ce uzasno da smrdi i ti ces da umres,i spavaces ceo zivot

xD

nemoj o icemu razmisljat,odjednom ce ti neka misao doci(obicno neka nidjevezna) i ako te u tom trenutku niko i nista ne probudi,zaspat ces.kod mene to uspijeva,cesto,al je tesko ne razmisljati o icemu :)
masturbiraj i svrši

kako prije zaspati??? buraz prije nego sto legnes popi casu mlijeka,i nepali tv,jer te on razbudi  istusiraj se i odma u mracnu sobu lezi i pomisli na nesto lijepo i odma ces da vidis da radi 
Možda zvući smiješno, ali meni je puno pomoglo.

Isto tako sam imao problema sa nesanicom (jedno vrjeme, možda tjedan ili dva) i jedan stariji čovijek mi je rekao: Svako veče prije spavanja popij šolju toplog mlijeka.

I ja poslušam, haj reko da probam nemože mi ništa loše biti od šolje mlijeka.

I tako ja nekad samo mlijeko, nekad nesquik ili sta vec bude, i zaspem 'ko beba.

Probaj, nemože naškodit nikako.
Sine ev ja mrtav pjan jedva cekam da legnem  nema jaceg lijeka

lezi fino na leđa, ruke nekih 10 cm od tijela ispruži(ne miči se nikako),zatvori oči i udiši do 6 , drži do 6, izdiši do 6, drži opet do 6. i tako dugo vremena, osjećat ćeš se teško, kao da je sve sporo, i zaspat ćeš.
sutra ujutro probudit ćeš se u istoj pozi u kojoj si zaspo ^^
Svrsi brate 3x, ako iste sekunde ne zaspis idi doktoru 

Ja mislim na Alyssu Milano, i zaspim u roku od 2 min :$

Misli i ti na neku dragu osobu ili na nešto lijepo, vidjećeš kako te san hvata...
Odes u kuhinju otvoris frizider izvadis ono sto ti se najvise jede pojedes i kad se najedes opet to isto uradis dok se neprejedes. Onda odes operes zube, upalis komp bacas ga dok ti ruka neotpadne i onda kad to odradis upalis telku (ako imas u sobi) legnes skines se u gace prozor otvoris i zaspis ko konj
;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.