TEMA CAO !
Diskusija
Zaključana
HAHAHHAAHA
483 pregleda · 25 odgovora · otvorena 18.07.2010. u 22:55
Ljubomoran ti nešto taj tvoj prijatelj ... On se vjerovatno ne može pomaći iz stolice od celulita po šupku punom dlaka ^^
Post dobio aplauz od ultranumb
Kakve veze ima što je mršav ? 
Edit :
Nek neko obriše ovo. Momak nije zaslužio bilo kakvo ismijavanje, pogotovo javno. Ima problema sa zdravljem. I ovo je krajnje debilno što radite.

Edit :
Nek neko obriše ovo. Momak nije zaslužio bilo kakvo ismijavanje, pogotovo javno. Ima problema sa zdravljem. I ovo je krajnje debilno što radite.
Debili najebem vam se pomrlih ovako javno, nek me banuju boli me ku**c. Ne znate da je Marko imao ozbiljnih problema sto se tezine tice. Da znate ne bi ste stavljali ovo sigurno.
Jos jednom najmilije
Jos jednom najmilije
Nije potrebno momka ismijavati ili se zezati na njegov fizicki izgled ili kilazu .
Takav je kakav je , ako ti se nesvidja nemoj ga ni gledati , ili se smij da te nitko ne vidi .
Padate na nivo djece od 5-10 god. kojima bi MOZDA ovo bilo smijesno .
bye
Takav je kakav je , ako ti se nesvidja nemoj ga ni gledati , ili se smij da te nitko ne vidi .
Padate na nivo djece od 5-10 god. kojima bi MOZDA ovo bilo smijesno .
bye
archie je napisao/la:
Debili najebem vam se pomrlih ovako javno, nek me banuju boli me ku**c. Ne znate da je Marko imao ozbiljnih problema sto se tezine tice. Da znate ne bi ste stavljali ovo sigurno.
Jos jednom najmilije
Jos jednom najmilije
Brate ja to ništa nisam znao , a meni je wayern 2.0000 puta izasao u susret , tako da sam mu ucinio uslugu , i nemoj meni psovat mrtve , msm. da znas ko mi je mrtav nebih psovao.
ćao ;O
Najgore se smijat tuđoj nesreći.
Kakav vas nije stid? Samo cu to reci :/
Post dobio aplauz od ultranumb
arAONE je napisao/la:
Meni je**š ?
Brate ja to ništa nisam znao , a meni je wayern 2.0000 puta izasao u susret , tako da sam mu ucinio uslugu , i nemoj meni psovat mrtve , msm. da znas ko mi je mrtav nebih psovao.
ćao ;O
ćao ;O
njanja je napisao/la:
Kakve veze ima što je mršav ? 
Edit :

Edit :
rriad je napisao/la:
arAONE je napisao/la:
Meni je**š ?
ćao ;O
ćao ;O
Kako ste vi pojedinci glupi,ne mogu da vjerujem koliko vas ima da vrijedjaju i ismijavaju druge radi necega sto je prirodno,i ne kontam sta je tu smijesno,covjek je takav i et :S...normala lik...
Kad sljedeci put neko pokusa nesto ovakvo,prvoneka krene od sebe pa nek se malo zapita
Kad sljedeci put neko pokusa nesto ovakvo,prvoneka krene od sebe pa nek se malo zapita
Sta tebe briga kakav je ko svako ima svoj zivot , zasto moras ismijavat nekoga , zamolio bih da se ova tema izbrise a ti si jedan debil sa teskim kompleksima .
rriad je napisao/la:
Sollozzo je napisao/la:

Prejjak je, ismijo sam se drama kad sam ga nasho ^^
Nije smješno,stavi se ti u njegovu situaciju pa češ da vidiš kako je.Uvijek kreni od sebe pa onda od drugih,a to kakav je kakvih predispozicija i što se tiče fizičkog izgleda,pa zar je to bitno,cc
qme žalim te.
qme žalim te.
Koji ste vi idoli lika da boli ku**c za vase misljenje sigurno nebi postavljao sliku na prosloj temi.
debilizam
Jedna rijec ce ovde reci sve , a ta rijec je DEBIL !
Jesam pobrisao , tj. editovao :/
Nisam znao da ima nikakvu bolest i izvinjavam se iako nebih trebao wayern mi je da mu uchinim uslugu ja sam samo c/p :O
Izvinjavam se još jednom
Nisam znao da ima nikakvu bolest i izvinjavam se iako nebih trebao wayern mi je da mu uchinim uslugu ja sam samo c/p :O
Izvinjavam se još jednom
?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.