Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Red voznje

129 pregleda · 4 odgovora · otvorena 17.07.2010. u 15:35

Je**m im sve nepismeno u centrotransu..

Jutros zovem i pitam kada ima bus za Mostar - Stolac (bregava trans) koji polazi sa vaseg je****g perona, kaze nakva seljanka neobrazovana... u 13:30 i spusti slusalicu hladno (imao sam jos pokoje pitanje al zajebi) ja fino torbice ko hajvan vukao po ovoj zegi do Energoinvesta pise BUS prosirenje/skretnica (lijepo sjednem na je***i kofer i cekam) jer tu je stalno stajao da pokupi putnike... i tako ja cekam cekam ko kakav mazlum sat vremena.. i dopizdi mi i odem kuci, uzmem telefon u ruke i nazovem ponovo je***i 213-100 i pitam gdje se zagubio autobu, sada druga kajmacarka kaze taj autobus je izvan voznje linija ukinuta, i sada me zanima da li postoji jos bus onaj u 17:00, ako neko moze da nazove jer meni vise nece da dignu slusalicu (stalno zauzeti) a moram danas do Mostara ceka me treba.. tako da mi se zuri stvarno..

Eto ako neko moze da nazove i pita Kada ima bus Bregava trans linija Mostar-Stolac broj 213-100
mislim da imas voz prema dole mostaru u 18:18. nazovi zeljeznicku stanicu i pitaj. oko 15 KM je povratna.

jbga , eo probo sam nazvat ovaj broj zauzeto..

e jel ima neka linija mostar - stolac , neki mini bus il slicno, pa odes do mostara i onda busom do stoca..
probat cu opet nazvat i recu ti kad ima
taRiQue je napisao/la:
mislim da imas voz prema dole mostaru u 18:18. nazovi zeljeznicku stanicu i pitaj. oko 15 KM je povratna.

jbga , eo probo sam nazvat ovaj broj zauzeto..

e jel ima neka linija mostar - stolac , neki mini bus il slicno, pa odes do mostara i onda busom do stoca..
probat cu opet nazvat i recu ti kad ima
ne mogu vozom jer mi treba ovaj bus a jedini koji ide do Stoca

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.